ΑΘΛΗΤΙΚΑΥΠΟΛΟΙΠΑ

«Παρών» οι Μαχητές Ελευθερούπολης σε αγώνες kick boxing

μαχητες ελευθερουπολης (1)Στις 26/6 πραγματοποιήθηκε η τελευταία ημερίδα αγώνων kick boxing και boxing της Ομοσπονδίας ΕΟΜΑ στη Θεσσαλονίκη.
Οι Μαχητές Ελευθερούπολης εκπροσωπήθηκαν από 8 αθλητές κάνοντας αξιόλογες εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με νίκες. Αναλυτικά στην κατηγορία παμπαίδων ο Δανιήλ Τουμανίδης στα32 κιλά και ο Γιώργος Ευθυμιάδης  στα 35 κιλά κέρδισαν τους αντιπάλους τους από την Θεσσαλονίκη.
Στην κατηγορία παγκορασίδων η Βασιλική Σταυρίδου στην κατηγορία των 70 κιλών σε δύο αγώνες που έδωσε πέτυχε  μια νίκη και ένα σπάρινκ με αντιπάλους από τη Θεσσαλονίκη.
Στους παμπαίδες ο Δημήτρης Βορδοναράκης στα 66 κιλά πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κάνοντας σπάρινκ. Ο Σοφιανός Τζιτζιρης στη κατηγορια παίδων των  75 κιλών σε δύο αγώνες που ‘έδωσε πέτυχε αντίστοιχες νίκες  με αντιπάλους από τη Θεσσαλονίκη.
Ο Γιώργος Αραμπατζής στη κατηγορία ανδρών (72 κιλά)  έδωσε 2 αγώνες πετυχαίνοντας μια νίκη  και ένα δυνατό σπάρινκ εμπειρίας.
Σε αγώνα πυγμαχίας ο Ανέστης Σαλπιγκίδης  στα 81 κιλά, κατηγορία ανδρών,  κατάφερε να πάρει τη νίκη με αντίπαλο από τη Θεσσαλονίκη.
Ικανοποιητική ήταν και η εμφάνιση του Θεόδωρου Παπάζογλου, ο οποίος μετά από 1 χρόνο απουσίας λόγω κατάγματος στο πόδι, έδωσε 2 αγώνες σπάρινκ και δείχνει ότι σιγά σιγά θα επιστρέψει στο επιθυμητό επίπεδο.
Επόμενοι αγώνες για τους Μαχητές Ελευθερούπολης στις 16 Ιουλίου στη Χίο, με τον Γιώργο Αραμπατζή και Θεόδωρο Παπάζογλου να δίνουν επαγγελματικούς αγώνες χωρίς προστατευτικά. Συνοδός των δύο αθλητών θα είναι ο προπονητής τους Παναγιώτης  Καρανικολής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button