Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το Δ.Σ. Παγγαίου

Δεν έλειψαν και πάλι οι χαρακτηρισμοί και οι αντεγκλήσεις

Γράφει ο Αχιλλέας Χ. Καραγκιοζόπουλος

ds_paggaiouΜια ακόμη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου κατά την διάρκεια της οποίας δεν έλειψαν, για άλλη μια φορά, οι χαρακτηρισμοί, οι αντεγκλήσεις και οι κοκορομαχίες, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Ελευθερούπολη.

Την αφορμή για να ανάψουν τα αίματα, έδωσαν οι «καταγγελίες» του κ. Ξουλόγη μέσω facebook για τοιχίο στην Κάρυανη, αλλά και όσα είχαν διαδραματιστεί στη συνεδρίαση της 24ης Φεβρουαρίου, σχετικά με την έγκριση του πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου επέκτασης δικτύου ύδρευσης στον Πλατανότοπο. Το «παρών» στη συνεδρίαση έδωσαν ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας, Στέργιος Μαρμίδης και ο πολιτικός μηχανικός, Οδυσσέας Παπαδόπουλος, οι οποίοι κατέθεσαν σχετικά υπομνήματα και ότι όσα αναφέρθηκαν θίγουν την υπόληψη των υπαλλήλων, ότι δηλαδή υπήρξαν παρατυπίες στην παραλαβή του έργου.

Βάσει του υπομνήματος, διαφάνηκε ότι είχε πραγματοποιηθεί έργο για εσωτερικά δίκτυα ύδρευσης στον Πλατανότοπο, χωρίς συμβάσεις, που περατώθηκε τον Ιούλιο του 2009 (σ.σ. δήμαρχος Πιερέων ήταν τότε ο κ. Ξουλόγης), ενώ η επέκταση του δικτύου ύδρευσης ολοκληρώθηκε το 2012, όμως άφηνε εκτός μια περιοχή από τα φυτώρια έως το γήπεδο του χωριού, με αποτέλεσμα το δίκτυο σε εκείνο το κομμάτι να παραμένει ανενεργό, παρά τις οχλήσεις του προέδρου της τοπικής κοινότητας, κ. Τεπελή.

Στο σημείο αυτό, ο δήμαρχος Παγγαίου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Ξουλόγης δεν είχε την πολιτική ανδρεία να σας υπερασπιστεί (σ.σ. απευθυνόμενος στους υπαλλήλους). Εσείς κ. Ξουλόγη κάντε καταγγελίες από το facebook κι εγώ θα έρχομαι να σας τα λέω face to face».

Ο κ. Ξουλόγης δεν σταμάτησε σε αυτό το σημείο την αντιπολιτευτική του κριτική και αναφέρθηκε στο θέμα των Αμμολόφων, σημειώνοντας ότι οι κόποι ετών από τη δική του διοίκηση πήγαν στράφι στο θέμα της δημοπρασίας των αναψυκτηρίων στους Αμμολόφους. «Η ΕΤΑΔ θα βγάλει την δημοπρασία των Αμμολόφων. Ο Δήμος Παγγαίου λόγω ολιγωρίας δεν θα πάρει τίποτε», είπε ο πρώην δήμαρχος.

 

Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Θεόδωρος Μπόνος με αφορμή τα όσα προηγήθηκαν, απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο είπε «αντί να επιδίδεστε σε κορώνες, ο ρόλος του δημάρχου θα πρέπει να είναι συναινετικός. Να αναλάβετε το ρόλο σας και να υπηρετήσετε τους δημότες σας».

Ο κ. Μπόνος έθιξε και το θέμα των Λουτρών Ελευθερών. Υπενθύμισε ότι σε προηγούμενη συνεδρίαση υπήρξε η διαβεβαίωση του αντιπροέδρου της «Εργοανάπτυξη», Χρήστου Γάκη, ότι ο επενδυτής θα έφερνε ένα master plan μέχρι τα τέλη Μαρτίου. «Η επένδυση πρέπει να αρχίσει και να τελειώσει. Δυστυχώς ο Δήμος μας βυθίζεται στην ανέχεια, δεν υπάρχει καμία ανάπτυξη», τόνισε με έμφαση.

Στην κουβέντα παρενέβη ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Πριονίδης, τονίζοντας πως «αυτή η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι εχθρός της επιχειρηματικότητας, μου θυμίζει εποχές κοχλόζ. Από τον Απρίλη του 2012 υπογράφηκε η σύμβαση και φτάσαμε στο 2016. Έβγαιναν κάτι «ΣΥΡΙΖάκια», δημόσιοι υπάλληλοι και μιλούσαν για το πως θα πρέπει να γίνει η επένδυση», είπε αγανακτισμένος ο κ. Πριονίδης και κατέληξε ότι η μοναδική ευθύνη του επενδυτή είναι ότι δεν μερίμνησε για φύλαξη ώστε να μη γίνεται πλιάτσικο στον χώρο. «Δεν ανέχομαι ο δημόσιος πλούτος να ξεπουληθεί. Είναι μια μεγάλη πηγή πλούτου για τον Δήμο μας. Νε διεκδικήσουμε τα Λουτρά Ελευθερών», απάντησε με τη σειρά του ο Τάσος Ορφανίδης, από την παράταξη του κ. Μπόνου.

 

Οι αντιπαραθέσεις δεν σταμάτησαν εδώ, μια και ο κ. Ξουλόγης αντιπαρατέθηκε και με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ, Χάρη Παπαδόπουλο. Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι ο κ. Ξουλόγης έχει επιλεκτική μνήμη και ευαισθησία στις καταγγελίες, συμπληρώνοντας πως εφόσον συνεχίσει να σπέρνει ψευδείς ειδήσεις και δήθεν καταγγελίες, που θίγουν τον ίδιο και τους υπαλλήλους της επιχείρησης, θα προχωρήσει σε κάθε νόμιμο δικαίωμα. «Κατέβα από το άλογο, μην απορείς γιατί σε λέω Χαρούλη, θα πλένεις το στόμα σου, όταν μιλάς για μένα», απάντησε ο πρώην δήμαρχος. Ο κ. Ξουλόγης ζήτησε ακόμη να υπάρξει ξεκάθαρη πρόταση για τα Λουτρά Ελευθερών με τοποθετήσεις μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

«Αν δεν λήξει η υπόθεση με τον ιδιώτη επενδυτή, εμείς δεν μπορούμε να επέμβουμε. Όλες οι ιαματικές πηγές έχουν παραχωρηθεί στον ιδιώτη», απάντησε ο Φίλιππος Αναστασιάδης, ενώ απευθυνόμενος για ακόμη μια φορά προς τον κ. Ξουλόγη, τόνισε: «Να είστε σίγουροι ότι όταν τελειώσει η θητεία μας, ο δήμος Παγγαίου θα είναι πολύ ψηλά. Κάνουμε συνετή και χρηστή διοίκηση».

Ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Καλλινικίδης αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στα Τενάγη Φιλίππων και στην περιβόητη γέφυρα Παλαιοχωρίου και ζήτησε την διοργάνωση σύσκεψης όλων των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να αποφύγουν περσινές εικόνες με πλημμυρισμένες εκτάσεις.

Τέλος ενημέρωσε το σώμα για τα παράπονα που ακούγονται από δημότες για το γυμναστήριο της Ελευθερούπολης το οποίο δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν αφού εδώ και πολύ καιρό έχει μετατραπεί σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, υπογραμμίζοντας «θα πρέπει να δημιουργήσουμε σε άλλο χώρο κέντρο φιλοξενίας».

Ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Μποσμπότης με αφορμή την απουσία δημοτικών συμβούλων από συνεχόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ζήτησε από το προεδρείο να απευθύνει έκκληση προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους να προσέρχονται στα συμβούλια, διαφορετικά είπε ότι πρέπει κάποτε να εφαρμοσθεί και ο κανονισμός.

Kοινοποιήστε

Σχολιάστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Διαβάστε επίσης

Το νέο Λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση στο Πολυνομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας

Κατατέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Βουλή το πολυνομοσχέδιο με το οποίο ολοκληρώνονται οι εξαγγελίες ...

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαΐου λόγω Πάσχα

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαΐου λόγω Πάσχα. Αναλυτικά: Tο Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις Μαΐου ...

Το μεγαλύτερο φοιτητικό πρόγραμμα καινοτομίας & επιχειρηματικότητας από τις 12-14 Απριλίου στην Καβάλα

Για 3η συνεχόμενη χρονιά και το τριήμερο 12-14 Απριλίου έρχεται στην Καβάλα ο μεγαλύτερος φοιτητικός επιχειρηματικός διαγωνισμός με σκοπό ...

Κρατικοί υπάλληλοι θησαύριζαν επί 13 χρόνια εκβιάζοντας τους παραγωγούς στις λαϊκές αγορές

Μίζες με τη… σέσουλα -Κρατικοί υπάλληλοι θησαύριζαν επί 13 χρόνια Στη… φάκα της Αστυνομίας έπεσε ...

Συμπόρευση Μάκη Παπαδόπουλου και Κώστα Κουνάκου στο ψηφοδέλτιο του «Τόπου της Ζωής μας».

Οι δημοτικές εκλογές που πλησιάζουν έχουν φέρει κυριολεκτικά μεγάλο αναβρασμό στο Δήμο Καβάλας καθώς οι υποψήφιοι που ...

Την συμπαράσταση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ Ζητά με Επιστολή του ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος

Επιστολή προς το Περιφερειακό Συμβούλιο απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, με την οποία ζητά ...

Αντίθετος στην υλοποίηση του Οργανισμού στο Γ.Ν. Καβάλας Δηλώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας

Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή του σε κάθε ενδεχόμενο υλοποίησης ...

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια από τον Δήμο Θάσου για την περίθαλψης Ασθενών και Ηλικιωμένων στο σπίτι

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία για την διοργάνωση Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων ανέλαβε ο ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ,η ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» ...

Δελτίο Τύπου της “Δημοτικής Θασιακής Κίνησης” για τους Υδάτινους Πόρους στην Θάσο

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ – ΜΙΚΡΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΕΣ Η νέα διοίκηση του Δήμου Θάσου οφείλει να καταρτίσει ...

Εντυπωσίασε η τεράστια Ελληνική Σημαία στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Καβάλα

Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 2019 στην Καβάλα. Απόδοση τιμών δόθηκε με ...

“Καβούρια” στις τσέπες Δημάρχου που επωφελείται της Ιδιότητας του για Στελέχωση Ψηφοδελτίων

Διαφορετικές στρατηγικές επιλέγουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στον Νομό Καβάλας (Καβάλα-Παγγαίο-ΘΑΣΟ-Νέστο) στην άτυπη προεκλογική περίοδο που ...

Αγνοείται 57χρόνος ψαράς στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Θάσου

Επιχείρηση εντοπισμού 57χρονου ψαρά βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Θάσου. Σκάφη του ...

Παίρνουν τα Πλοία τους και Φεύγουν από την Θάσο οι Ναυτιλιακές Εταιρείες

Νεκρή Πλέον η Γραμμή Καβάλας -Πρίνου κανένα δρομολόγιο για τον χειμώνα του 2019-2020 Επαληθεύτηκαν οι ανησυχίες ...

Ηχηρό Μήνυμα Κινητοποίησης έστειλε η“Σύμπραξη Ευθύνης” για τις Επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στην Θάσο

Εν μέσω χειροκροτημάτων έφτασε το πρωί της Κυριακής στο καλογερικό του Λιμένα της Θάσου ο ...

Στο “Καλογερικό” της Θάσου η παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης για τον Συνδυασμό του Λευτέρη Κυριακίδη

Την Ιδρυτική Διακήρυξη του Δημοτικού του Συνδυασμού παρουσιάζει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης την ...

Νέα Ζηλανδία: Η στιγμή της σύλληψης του μακελάρη (Video)

Το χθεσινό μακελειό στο Κράισττσερτς σταμάτησε χάρη στην επέμβαση δύο αστυνομικών — εκ των οποίων ...

Να Ζητήσει Συγνώμη ο Περιφερειάρχης για τις Επιπτώσεις των Ενεργειών από τους Ελαιοπαραγωγούς της Θάσου του ζητά ο Χριστόδουλος Τοψίδης

2018|Πως φτάσαμε στο σημείο μιας καταστροφικής χρονιάς στην παραγωγή ελαιολάδου της Θάσου; Ποια τα λάθη ...

Λευτέρης Κυριακίδης|Η Πολιτική και η Αποτελεσματικότητα είναι έννοιες Απολύτως Συμβατές

Ένθερμη πρόσκληση απευθύνει  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης προς όλους τους Δημότες του Νησιού ...

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό λόγω θυελλωδών ανέμων

Για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, από σήμερα ...

“Μύλος”με το Πολεοδομικό Σχέδιο Θάσου Προσφυγή Πολιτών στην Αποκεντρωμένη

Σε προσφυγή κατά του κύρους της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θάσου κατέφυγαν οι ...

Σε Μονάδες Πρωτοβάθμιας Υγείας μετατρέπονται τα φαρμακεία – Κινδυνεύει η δημόσια υγεία απαντά ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας

Πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας μπορούν πλέον να παρέχουν νόμιμα οι φαρμακοποιοί, βάσει τροπολογίας που κατέθεσε  ο ...

Αναγνωρίστηκαν οι δράστες του ομαδικού βιασμού της Ελένη Τοπαλούδη

Ολοκληρώθηκε χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η διαδικασία ταυτοποίησης (αναγνώρισης) των τριών ημεδαπών, που ...

Μηνιαίος απολογισμός σε θέματα Οδικής Ασφάλειας από την Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα ...

“Αυθαίρετη Αντιδημοκρατική και Παράνομη”καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Θάσου την απόφασή της Διοίκησης του Δήμου για τον ΧΥΤ

“Αυθαίρετη αντιδημοκρατική και παράνομη” καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Θασου την απόφασή της Διοίκησης του Δήμου ...

Δωρεά εμβολίων στους «Γιατρούς του Κόσμου» από το Επιμελητήριο Καβάλας

Μεριμνώντας για την υγεία των ευπαθών ομάδων και με σταθερή παρέμβαση στις απομακρυσμένες περιοχές στην ...

Στην προώθηση του τουρισμού υγείας προσανατολίζεται η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Στην προώθηση του τουρισμού υγείας προσανατολίζεται η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, με τη συμμετοχή της στο ...

Με… πλαστικό πιστόλι αποπειράθηκε να ληστέψει επιχείρηση στην Καβάλα

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ 36χρονος , σε βάρος ...

“Macedonian products” made in Greece”Διεθνή Καμπάνια με σκοπό την διάδοση των Ελληνικών Προϊόντων

«Η καμπάνια ονομάζεται “Macedonian products made in Greece”,είναι μια διεθνής καμπάνια και όποιος μπει στο ...

Στοιχεία-σοκ του Χαμόγελου του Παιδιού: 1 στα 6 παιδιά θύμα σεξουαλικής βίας ή κακοποίησης

Ένα στα έξι παιδιά στην Ελλάδα θα δεχθεί στη ζωή του κάποια μορφή σεξουαλικής βίας ή ...

«Μπλόκο» του YouTube κατά των Παιδόφιλων

Τον «πόλεμο» κατά των παιδόφιλων ξεκινά το YouTube, απενεργοποιώντας τη δυνατότητα σχολιασμού σχεδόν σε όλα τα ...

ΔΕΗ: Έκπτωση μέχρι και 21% στους λογαριασμούς

Ειδικό πρόγραμμα έχει εκπονήσει η ΔΕΗ, το οποίο μπορεί να προσφέρει στους καταναλωτές μέχρι και ...

Οι “Παντόφλες”και το άκυρο“Μοίρασμα”των Δρομολογίων

Οι “Παντόφλες” και τα “Αμφίπλωρα”πλοία Κάθε χρόνο γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο με τους Φορείς ...

Τέσσερις ελληνικές περιφέρειες στις 20 φτωχότερες της Ε.Ε., σύμφωνα με τη Eurostat

Κάτω από το 75% του μέσου κοινοτικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ βρίσκονταν το 2017 δώδεκα ελληνικές ...

Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κοντά στην Καβάλα

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 18:41 το απόγευμα της Τετάρτης κοντά στο Νευροκόπι Σερρών. Σύμφωνα με ...

Στην 41η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “IFT Beligrade 2019” το νησί της Θάσου

Η Ελλάδα είναι με διαφορά ο πλέον δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τους Σέρβους τουρίστες, ενώ ...

Τέλος τα Χειμερινά Δρομολόγια για Πρίνο|Καινούργιο βιολί με 4 Ναυτιλιακές

Στην πορθμειακή γραμμή της Κεραμωτής–Λιμένα για την τουριστική σεζόν που ξεκινά από τις 06/05/2019 έως και τις 31/10/2019 θεωρείται βέβαιη η παρουσία ...

Ιδρύεται το Διεθνες Πανεπιστήμιο με τη συνέργεια του ΤΕΙ ΑΜ-Θ.

Πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική αποδείχθηκε η συζήτηση όταν ο πρύτανης του ΤΕΙ ΑΜ-Θ και ο ...

Διπλώματα οδήγησης: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αλλαγή των εξετάσεων

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για την αλλαγή του εξεταστικού συστήματος χορήγησης διπλώματος οδήγησης, ...

“Ιρλανδικές Διαβάσεις”- Φονικές Παγίδες στο Νησί της Θάσου

Ακούμε ή διαβάζουμε (κυρίως σε πινακίδες ή σε ανακοινώσεις της τροχαίας και της πυροσβεστικής) τον ...

Βασικές συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης ηλικιωμένων υπενθυμίζει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ

Εξιχνιάσθηκαν 4 περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων και 1 απόπειρα στην Αλεξανδρούπολη Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ...

Την 1η Μαρτίου ξεκινά τα δρομολόγια το υδροπτέρυγο

Η έναρξη των δρομολογίων του υδροπτέρυγου για τη γραμμή Καβάλα-Λιμένας, φαίνεται πώς θα είναι σύντομα ...

Την πρώτη προεκλογική ουσιαστικά εκδήλωσή του θα πραγματοποιήσει την 1η Μαρτίου ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας μπαίνει και ο ίδιος στον προεκλογικό αγώνα πραγματοποιώντας την ...

Στην Ξάνθη ο Υφυπουργός Σ. Γιαννακίδης για τις νέες δράσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Από την Ξάνθη και τον κατάμεστο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου ΘΑΜΥΡΙΣ,  παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας ...

Κατώτατος μισθός |Τι ισχύει για τριετίες και επίδομα γάμου

Εντός της εβδομάδας πρόκειται να «κλειδώσει» η εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού, καθώς από το ...

Τελεσίγραφο ΥΠΕΝ | Μέγιστος χρόνος μίσθωσης λατομείου 70 χρόνια

Τίθεται σε πλήρη εφαρμογή ο νέος νόμος 4512/2018 για τα λατομεία και το ΥΠΕΝ με ...

Δύο Οχήματα τύπου «Pick up» για τις ανάγκες του τμήματος καθαριότητας του Δήμου Καβάλας

Το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου 2019, πρόκειται να αφιχθούν, δυό οχήματα που πρέπει να ...

Νεκρός 38χρονος ψαράς στην Κεραμωτή Καβάλας

Δύο ερασιτέχνες ψαράδες, ανηψιό και θείο, περισυνέλεξε το πρωί ένας παράκτιος αλιέας με το σκάφος ...

CNBC: Πολιτική αναταραχή στην Ελλάδα, διχασμένοι οι αναλυτές για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών

Στην αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση, στο τι μέλλει γενέσθαι με το «Μακεδονικό»και την κοινοβουλευτική ...

Στο τραπέζι απόρων 100 τόνοι τρόφιµα με σκοπό του προγράµµατος, την παροχή εργασίας σε µακροχρόνια ανέργους

Σχεδόν 100 τόνοι φρέσκα φρούτα και λαχανικά έχουν διατεθεί σε ευπαθείς κοινωνικές οµάδες αντί να ...

Πώς θα λειτουργεί η επιδότηση της δόσης για «κόκκινους» δανειολήπτες

Στην οριζόντια εξωδικαστική ρύθμιση χρεών (δάνεια, οφειλές σε εφορία, ασφαλιστικές οφειλές, χρέη σε ∆ΕΗ, ΕΥ∆ΑΠ) ...

Μερική απόσυρση της Ryanair από τις γραμμές εσωτερικού

Σε στροφή 180 μοιρών όσον αφορά τη στρατηγική της φαίνεται πως προχωρά η Ryanair, αποσυρόμενη ...

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας – Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου “λα-λι λαλώ”

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας σε συνεργασία με το θέατρο Αυλαία, παρουσιάζουν το έργο «λα-λι λαλώ» για ...

Πολιτικές κόντρες και το «Ειρήνη Υμιν» της Δήμαρχου Kαβάλας στην κοπή Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Καβάλας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019, η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ...

Αλλαγές στην διοίκηση του Δήμου Παγγαίου

επανέρχονται στην διοίκηση του Δήμου οι Στέργιος Παπαευθυμίου, Κώστας Τσάκαλος και Χρήστος Γκέντζογλου Αλλαγές στη ...

Η Θάσος μετράει τις «πληγές» της

Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια από την ισχυρή καταιγίδα Αρκετά σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στο νησί της ...