ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

«Συμφωνία Αλήθειας με τη Βόρεια Ελλάδα»

Περιοδεία ΝΔ ενόψει ΔΕΘ σε Δράμα – Καβάλα – Ξάνθη – Ροδόπη και Έβρο

ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΝΔ (1)Η νέα εξόρμηση ξεκινά, με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από τη Μακεδονία και τη Θράκη, για να επεκταθεί στη συνέχεια σε ολόκληρη τη χώρα. Ύστερα από οδηγίες του Προέδρου του Κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, Βουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Γραμματείες και τοπικά στελέχη, προετοιμάζουν σειρά επισκέψεων, συναντήσεων και εκδηλώσεων στην στη Δυτική Μακεδονία (Φλώρινα, Καστοριά, Κοζάνη, Γρεβενά). Όπως δηλώνουν στην Πειραιώς «οι “σαρωτικές” επισκέψεις στη βόρεια Ελλάδα είναι μόνο η αρχή, καθώς αντίστοιχο “σάρωμα” προετοιμάζει ο Γραμματέας του Κόμματος και Βουλευτής ΗρακλείουΛευτέρης Αυγενάκης σε όλη την επικράτεια».

Η επίσκεψη του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη και των στελεχών της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα ξεπερνά τα στενά εθιμοτυπικά όρια μέσα στα οποία γίνονταν οι επισκέψεις αυτές στο παρελθόν. Ο Πρόεδρος και όλα τα στελέχη της ΝΔ θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε πρότυπες αγροτικές συνεταιριστικές μονάδες, σε ΑΕΙ, ΤΕΙκαι ερευνητικά κέντρα, μονάδες καινοτομίας, νεανικής επιχειρηματικότητας, καθώς και δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, οι οποίες στηρίζονται από την Εκκλησία και τοπικούς φορείς, εκπέμποντας το μήνυμα της «Συμφωνίας Αλήθειας με τους πολίτες» και στην Βόρεια Ελλάδα.

 

 Επισκέψεις κλιμακίων της ΝΔ σε Ανατολική Μακεδονία – Θράκη

Πιο συγκεκριμένα, στην Δράμα, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από τους Βουλευτές Νίκη Κεραμέως, Σάββα Αναστασιάδη και ΚώσταΚαραγκούνηπρογραμματίζει επισκέψεις στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ροδιού ΑΣΟΠ, τη Βιομηχανία γάλακτος ΝΕΟΓΑΛ και την εταιρεία Θερμοκήπια Α.Ε. Δράμας,. Επίσης στις επισκέψεις του κλιμακίου περιλαμβάνονται η νεοϊδρυθείσα έδρα της UNESCO στο ΤΕΙ Δράμαςμε θέμα «Διατήρηση και οικοτουρισμός στα παρόχθια και δελταϊκά οικοσυστήματα», η πρότυπη βιομηχανία στους τομείς ηλεκτρικής προστασίας, ενέργεια και τηλεπικοινωνίες «Raycap», σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα Μάρμαρα Βώλακος και επιπλέον στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα μαζί με τον Σεβ. Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο β) Ένωση Κυριών Δράμας του  «Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας».

Την ίδια μέρα, κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από τους Βασίλη Κικίλια, Χρήστο Μπουκώρο και Νότη Μηταράκη θα επισκεφθεί στην Ξάνθη την Καπνοβιομηχανία ΣΕΚΕ Ξάνθης, την εταιρεία επεξεργασίας αλιευμάτων «Καλλονή Α.Ε.», την εταιρεία ΣΜΥΡΔΕΞ και τα Πλαστικά Θράκης. Επίσης προγραμματίζονται επισκέψεις στο Πολυτεχνείο Ξάνθης και το Σύλλογο Αιμοδοτών Ξάνθης «Αγάπη».

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου επίσης, έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις κλιμακίου της ΝΔ στο Νομό Ροδόπης, αποτελούμενου από τους Βουλευτές Γιώργο Σταμάτη, Μάριο Σαλμά και Κώστα Κοντογεώργο και πιο συγκεκριμένα στη Ζυθοποιία Βεργίνας, την Ποτοποιία Οινοποιία Θράκης ΑΒΕΕ, ταΚλωστήρια Θράκης ΑΒΕΕ, τη Γερμανός ΑΕΒΕ, το Βιοαέριο Κομοτηνής AE και το παράρτημα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου  κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από του Βουλευτές κ.κ. Κώστα Καραμανλή, Κώστα Κουκοδήμο και Μάνο Κόνσολα, θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις στο Συσκευαστήριο Σταφυλοπαραγωγών στην Καβάλα, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας, τον Αγροτικό Αλιευτικό Συνεταιρισμό, την Ακρόλιθος Α.Ε., εταιρεία που ασχολείται εξόρυξη σχιστολίθου από τα λατομεία της περιοχής, το ΤΕΙ Καβάλας και το Ίδρυμα Μέριμνα για το Ειδικό Παιδί”Αγία Μαρίνα” και το Σύλλογο για το Παιδί και την Οικογένεια «Πνοή».

Την ίδια μέρα προγραμματίζονται επισκέψεις κλιμακίου στον Έβρο αποτελούμενο από τους κ.κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, Κατερίνα Παπακώστα και Κώστα Βλάσση στην  Green Cola Company, τη γαλακτοβιομηχανία ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, σε επιχειρήσεις επεξεργασίας μεταξοσκώληκα στο Σουφλί, την εταιρεία αλλαντικών «Υφαντής», την εταιρεία υψηλής τεχνολογίας ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε. καθώς επίσης και το Πανεπιστήμιο Αλεξανδρούπολης, το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας –Θράκης στο Διδυμότειχο, το Πολυκοινωνικό Κέντρο Αλεξανδρούπολης, τα «Παιδικά Χωριά  SOS» και το Ίδρυμα Αγ. Κυπριανός.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button