ΕΡΓΑΣΙΑΚΑΒΑΛΑ

Συνάντηση της Τάνιας Ελευθεριάδου με το σωματείο εργαζομένων «Το βαρέλι»

Οι εργαζόμενοι στην Energean ανησυχούν για το μέλλον της εξορυκτικής δραστηριότητας

 

 

Με το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου των εργαζομένων στην Energean, «Το βαρέλι», συναντήθηκε η βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Σουλτάνα (Τάνια) Ελευθεριάδου, τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020. Οι συνδικαλιστές μετέφεραν την ανησυχία των 270 εργαζομένων, περίπου, για το μέλλον της εξορυκτικής δραστηριότητας της εταιρίας, που μετρά 46 χρόνια ζωής από τότε που ανακαλύφθηκε και 39 χρόνια από τότε που έδωσε τα πρώτα βαρέλια πετρελαίου.

Επίσης δήλωσαν ότι είναι διατεθειμένοι να συμβάλουν και οι ίδιοι, με όποιο τρόπο χρειαστεί, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει.

Η κ. Ελευθεριάδου τους διαβεβαίωσε ότι από πλευράς της θα επιδιώξει να δοθεί η βέλτιστη λύση για την εταιρία αλλά και για τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους.

«Η κυβέρνηση θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει άμεσα λύση, χωρίς να μετακυλήσει, γι’ ακόμη μία φορά το βάρος στους εργαζόμενους, οι οποίοι διαχρονικά έχουν περάσει απίστευτες περιπέτειες, με επενδυτικά σχήματα να εγκαταλείπουν τις εξέδρες και να «τινάζουν στον αέρα» τους ίδιους αλλά και την οικονομική και κοινωνική ζωή της Καβάλας.  Προς τον σκοπό αυτό, καλώ τους κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού μας και τους αυτοδιοικητικούς φορείς, να συστρατευθούν δίπλα στο Σωματείο, ώστε όλοι μαζί να συνεργαστούμε, γιατί το αρνητικό σενάριο για το μέλλον της εταιρίας θα έχει ολέθριες συνέπειες για την κοινωνία της Καβάλας», τόνισε η κ. Ελευθεριάδου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button