Συναντήσεις και επαφές δημάρχου Νέστου

Ταλανίζει το Δήμο το θέμα του Δημοτικού σχολείου της Γραβούνας

tsommpanopoulos2016736Τον περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Παυλίδη συνάντησε στο γραφείο του στην Κομοτηνή ο Δήμαρχος Νέστου κ. Τσομπανόπουλος όπου τον ενημέρωσε για την εξέλιξη του έργου της Γεωθερμίας καθώς και το μείζον θέμα που ταλανίζει το Δήμο και αφορά το Δημοτικό σχολείο της Γραβούνας. Παράλληλα ο κ. Τσομπανόπουλος συμμετείχε σε διάφορες συσκέψεις. Αυτά αναφέρονται μεταξύ πολλών άλλων στην εβδομαδιαία «ανασκόπηση» που δημοσιεύει το γραφείο τύπου  του δημάρχου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του δημάρχου αναφέρει τα εξής:

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Μαρκόπουλου με θέμα τη θρησκευτική και τουριστική ανάδειξη της διαδρομής του Αποστόλου Παύλου στην περιοχή μας. Στη σύσκεψη παρέστησαν ο κ. Μαρκόπουλος, ο Δήμαρχος Νέστου κ. Τσομπανόπουλος, η Δήμαρχος Καβάλας κ. Τσανάκα, ο Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Προκόπιος , υπηρεσιακοί παράγοντες κ.α.

 

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΒΟΥΝΑΣ

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Νέστου στο γραφείο του με τα μέλη της Α/θμιας Σχολικής επιτροπής , τους προέδρους τοπικών κοινοτήτων Γραβούνας , Πέρνης, Ζαρκαδιάς και Γέροντα, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Γραβούνας, τον διευθυντή του σχολείου και το νομικό κ. Δημητριάδη Μανώλη προκειμένου  να ενημερωθούν και να συζητήσουν τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν ώστε να ”απαντήσουν” στην εκ νέου μήνυση που κατατέθηκε από το δημότη κ. Μουμτζή , κάτοικο Πέρνης, για το γνωστό θέμα του σχολείου της Γραβούνας. Σύσσωμοι όλοι οι παρευρισκόμενοι καταδίκασαν τις ενέργειες παραπληροφόρησης του εν λόγω δημότη έχοντας υπόψη τους την μελέτη του Πολυτεχνείου Ξάνθης την οποία ο Δήμος ανέθεσε με υψηλό κόστος. Σύμφωνα με τη μελέτη αυτή δεν απαιτείται κένωση του σχολείου ενώ ο Δήμαρχος πληροφόρησε στους παρισταμένους ότι γίνονται ενέργειες με ταχείς ρυθμούς προκειμένου να ανεγερθούν τρεις νέες αίθουσες στον αύλειο χώρο του σχολείου.

 

 

ΤΡΙΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Σύσκεψη πολιτικής προστασίας πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα στην αίθουσα ”Νικόλαος Μάρτης” της περιφέρειας με θέμα την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω δασικών πυρκαγιών . Τον Δήμο Νέστου εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Αργυράκης Μιχάλης.

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΜΘ

Τον περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Παυλίδη συνάντησε στο γραφείο του στην Κομοτηνή ο Δήμαρχος Νέστου κ. Τσομπανόπουλος όπου τον ενημέρωσε για την εξέλιξη του έργου της Γεωθερμίας καθώς και το μείζον θέμα που ταλανίζει το Δήμο και αφορά το Δημοτικό σχολείο της Γραβούνας. Υπήρξε θερμή υποστήριξη και για τα δύο ζητήματα από την πλευρά του κ. Παυλίδη και διαβεβαίωσε το Δήμαρχο πως θα σταθεί αρωγός στο Δήμο. Ακολούθησε Δ.Σ. της ΠΕΔ ΑΜΘ με τη συμμετοχή του Δημάρχου με θέματα προς συζήτηση τον απολογισμό της ΠΕΔ για το 2015  καθώς και τις δράσεις για το 2016. Δοθείσης της ευκαιρίας της παρουσίας των Δημάρχων των Δήμων των οποίων διέρχεται ο αγωγός ΤΑΠ, ο πρόεδρος τους ζήτησε να υποβάλλουν προτάσεις για έργα στην περιοχή τους . Υπενθυμίζουμε πως από το δικό μας Δήμο διέρχονται περίπου 24 χλμ. του αγωγού και τα αντισταθμιστικά που θα λάβει ο Δήμος φτάνουν στο ύψος των 600.000 €.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Στο Δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε ο Δήμαρχος διένειμε στους επικεφαλείς της αντιπολίτευσης όπως είχε υποσχεθεί ένα κατάλογο με τις προτάσεις για έργα στο νέο ΕΣΠΑ  2014-2020 . Αναφέρθηκε στο έργο της Γεωθερμίας και τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα για το συγκεκριμένο έργο καθώς και για το θέμα της μη διέλευσης των βαρέων οχημάτων από την Κεραμωτή , την παράδσοση του κτηρίου που στεγαζόταν το Ειρηνοδικείο στο Δήμο, τη μήνυση προς το Δήμο για το Δημοτικό σχολείο της Γραβούνας. Αναφέρθηκε ακόμη στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας και στους δικαιούχους που φτάνουν τους 650, στον απολογισμό των εκδηλώσεων του Let’s do it , στην επιστολή προς τον υπουργό Αγροτικής ανάπτυξης και τον διοικητή του ΕΛΓΑ προκειμένου να ενταχθεί ο Δήμος Νέστου στο πρόγραμμα χαλαζοπροστασίας .

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα θέματα ημερησίας διάταξης παρουσιάστηκαν επτά προτάσεις που υποβλήθηκαν για ένταξη έργων στο πρόγραμμα INTEREC ΕΛΛΑΔΑ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ  καθώς και διακρατικά προγράμματα.  Εγκρίθηκε η διοργάνωση για πρώτη χρονιά της γιορτής μυδιών και σαρδέλας που θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Μαϊου στην Κεραμωτή.

 

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ

Με τους υδρονομείς του Δήμου συναντήθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Νέστου εν όψη της νέας περιόδου παρουσιάζοντάς τους τον υπεύθυνο δημοτικό σύμβουλο για την άρδευση κ. Καϊντατζόπουλο Χαράλαμπο ενώ συζήτησαν από κοινού τρόπους προκειμένου να διευκολύνουν τους αγρότες και να αποφευχθούν τα περσινά προβλήματα κατά τη θερινή περίοδο.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ- ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Ολοκληρώθηκε υπό την επιστασία του αντιδημάρχου κ. Σαββαϊδη Λάζαρου η εκταφή των οστών των νεκρών του πρώην κοιμητηρίων Χρυσούπολης και η απομάκρυνση υλικών. Ακολούθησε καθαρισμός και διαμόρφωση του χώρου. Αποτελούσε πάγιο αίτημα εδώ και χρόνια των δημοτών και μεγάλο στοίχημα για το Δήμο η ολοκλήρωση του έργου. Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια προκειμένου να υπάρξουν συντονισμένες ενέργειες και κινήσεις για τη διαδικασία αυτή πάντα με τον απόλυτο σεβασμό  προς την ιερότητα του χώρου και τους συγγενείς των νεκρών. Σύντομα ο χώρος θα μετατραπεί σ’ ένα καλαίσθητο πάρκο που θα αρμόζει στο συγκεκριμένο χώρο.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Στον Άγιο Παντελεήμονα εκκλησιάστηκε ο Δήμαρχος Νέστου συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ. Παπαθεοδώρου Κώστα και κ. Αργυράκη Μιχάλη για την εορτή του Λαζάρου .  Με το πέρας της λειτουργίας ακολούθησε συζήτηση με τον ιερέα και την εκκλησιαστική επιτροπή για θέματα που αφορούν τον ναό.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Στη λειτουργία για την Κυριακή των Βαϊων στο ναό του Αγίου Δημητρίου παρέστη ο Δήμαρχος Νέστου συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους κ. Χατουτσίδου και κ. Βαλσαμίδη . Στη λειτουργία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Προκόπιος.  Λίγο αργότερα παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία για τη μητέρα του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου κ. Καραγεωργίου Γ. με σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο που συλλυπήθηκαν τον πρόεδρο για τη μεγάλη απώλεια. Αντί στεφάνου η δημοτική αρχή διέθεσε τα χρήματα στο τραπέζι της αγάπης.

Αργότερα ο Δήμαρχος Νέστου παρέστη στην εκδήλωση του Πολιτιστικού κέντρου της Πέρνης όπου πραγματοποιήθηκε ονοματοδοσία μιας αίθουσας του κέντρου σε ”Γιαννούλα Ζέρβα” της ηρωίδας μάνας που θυσιάστηκε για τη ζωή των παιδιών της. Η απόφαση αυτή πάρθηκε  από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου στις 20/4 ύστερα από πρόταση του πολιτιστικού συλλόγου και του τοπικού συμβουλίου της Πέρνης. Ακολούθησε χαιρετισμός του Δημάρχου κ. Τσομπανόπουλου ενώ παρέστησαν πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου , δημοτικοί σύμβουλοι , ο γενικός διευθυντής της αστυνομίας κ. Γκράνας Γ. ενώ συγκίνησε με το ποίημά της η φιλόλογος κ. Ξανθοπούλου Παρασκευή.  Ακολούθησαν τα  αποκαλυπτήρια της πλακέτας με το όνομα της σπουδαίας μάνας.

Kοινοποιήστε

Σχολιάστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Διαβάστε επίσης

Το νέο Λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση στο Πολυνομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας

Κατατέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Βουλή το πολυνομοσχέδιο με το οποίο ολοκληρώνονται οι εξαγγελίες ...

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαΐου λόγω Πάσχα

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαΐου λόγω Πάσχα. Αναλυτικά: Tο Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις Μαΐου ...

Το μεγαλύτερο φοιτητικό πρόγραμμα καινοτομίας & επιχειρηματικότητας από τις 12-14 Απριλίου στην Καβάλα

Για 3η συνεχόμενη χρονιά και το τριήμερο 12-14 Απριλίου έρχεται στην Καβάλα ο μεγαλύτερος φοιτητικός επιχειρηματικός διαγωνισμός με σκοπό ...

Κρατικοί υπάλληλοι θησαύριζαν επί 13 χρόνια εκβιάζοντας τους παραγωγούς στις λαϊκές αγορές

Μίζες με τη… σέσουλα -Κρατικοί υπάλληλοι θησαύριζαν επί 13 χρόνια Στη… φάκα της Αστυνομίας έπεσε ...

Συμπόρευση Μάκη Παπαδόπουλου και Κώστα Κουνάκου στο ψηφοδέλτιο του «Τόπου της Ζωής μας».

Οι δημοτικές εκλογές που πλησιάζουν έχουν φέρει κυριολεκτικά μεγάλο αναβρασμό στο Δήμο Καβάλας καθώς οι υποψήφιοι που ...

Την συμπαράσταση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ Ζητά με Επιστολή του ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος

Επιστολή προς το Περιφερειακό Συμβούλιο απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, με την οποία ζητά ...

Αντίθετος στην υλοποίηση του Οργανισμού στο Γ.Ν. Καβάλας Δηλώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας

Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή του σε κάθε ενδεχόμενο υλοποίησης ...

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια από τον Δήμο Θάσου για την περίθαλψης Ασθενών και Ηλικιωμένων στο σπίτι

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία για την διοργάνωση Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων ανέλαβε ο ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ,η ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» ...

Δελτίο Τύπου της “Δημοτικής Θασιακής Κίνησης” για τους Υδάτινους Πόρους στην Θάσο

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ – ΜΙΚΡΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΕΣ Η νέα διοίκηση του Δήμου Θάσου οφείλει να καταρτίσει ...

Εντυπωσίασε η τεράστια Ελληνική Σημαία στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Καβάλα

Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 2019 στην Καβάλα. Απόδοση τιμών δόθηκε με ...

“Καβούρια” στις τσέπες Δημάρχου που επωφελείται της Ιδιότητας του για Στελέχωση Ψηφοδελτίων

Διαφορετικές στρατηγικές επιλέγουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στον Νομό Καβάλας (Καβάλα-Παγγαίο-ΘΑΣΟ-Νέστο) στην άτυπη προεκλογική περίοδο που ...

Αγνοείται 57χρόνος ψαράς στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Θάσου

Επιχείρηση εντοπισμού 57χρονου ψαρά βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Θάσου. Σκάφη του ...

Παίρνουν τα Πλοία τους και Φεύγουν από την Θάσο οι Ναυτιλιακές Εταιρείες

Νεκρή Πλέον η Γραμμή Καβάλας -Πρίνου κανένα δρομολόγιο για τον χειμώνα του 2019-2020 Επαληθεύτηκαν οι ανησυχίες ...

Ηχηρό Μήνυμα Κινητοποίησης έστειλε η“Σύμπραξη Ευθύνης” για τις Επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στην Θάσο

Εν μέσω χειροκροτημάτων έφτασε το πρωί της Κυριακής στο καλογερικό του Λιμένα της Θάσου ο ...

Στο “Καλογερικό” της Θάσου η παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης για τον Συνδυασμό του Λευτέρη Κυριακίδη

Την Ιδρυτική Διακήρυξη του Δημοτικού του Συνδυασμού παρουσιάζει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης την ...

Νέα Ζηλανδία: Η στιγμή της σύλληψης του μακελάρη (Video)

Το χθεσινό μακελειό στο Κράισττσερτς σταμάτησε χάρη στην επέμβαση δύο αστυνομικών — εκ των οποίων ...

Να Ζητήσει Συγνώμη ο Περιφερειάρχης για τις Επιπτώσεις των Ενεργειών από τους Ελαιοπαραγωγούς της Θάσου του ζητά ο Χριστόδουλος Τοψίδης

2018|Πως φτάσαμε στο σημείο μιας καταστροφικής χρονιάς στην παραγωγή ελαιολάδου της Θάσου; Ποια τα λάθη ...

Λευτέρης Κυριακίδης|Η Πολιτική και η Αποτελεσματικότητα είναι έννοιες Απολύτως Συμβατές

Ένθερμη πρόσκληση απευθύνει  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης προς όλους τους Δημότες του Νησιού ...

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό λόγω θυελλωδών ανέμων

Για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, από σήμερα ...

“Μύλος”με το Πολεοδομικό Σχέδιο Θάσου Προσφυγή Πολιτών στην Αποκεντρωμένη

Σε προσφυγή κατά του κύρους της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θάσου κατέφυγαν οι ...

Σε Μονάδες Πρωτοβάθμιας Υγείας μετατρέπονται τα φαρμακεία – Κινδυνεύει η δημόσια υγεία απαντά ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας

Πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας μπορούν πλέον να παρέχουν νόμιμα οι φαρμακοποιοί, βάσει τροπολογίας που κατέθεσε  ο ...

Αναγνωρίστηκαν οι δράστες του ομαδικού βιασμού της Ελένη Τοπαλούδη

Ολοκληρώθηκε χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η διαδικασία ταυτοποίησης (αναγνώρισης) των τριών ημεδαπών, που ...

Μηνιαίος απολογισμός σε θέματα Οδικής Ασφάλειας από την Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα ...

“Αυθαίρετη Αντιδημοκρατική και Παράνομη”καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Θάσου την απόφασή της Διοίκησης του Δήμου για τον ΧΥΤ

“Αυθαίρετη αντιδημοκρατική και παράνομη” καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Θασου την απόφασή της Διοίκησης του Δήμου ...

Δωρεά εμβολίων στους «Γιατρούς του Κόσμου» από το Επιμελητήριο Καβάλας

Μεριμνώντας για την υγεία των ευπαθών ομάδων και με σταθερή παρέμβαση στις απομακρυσμένες περιοχές στην ...

Στην προώθηση του τουρισμού υγείας προσανατολίζεται η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Στην προώθηση του τουρισμού υγείας προσανατολίζεται η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, με τη συμμετοχή της στο ...

Με… πλαστικό πιστόλι αποπειράθηκε να ληστέψει επιχείρηση στην Καβάλα

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ 36χρονος , σε βάρος ...

“Macedonian products” made in Greece”Διεθνή Καμπάνια με σκοπό την διάδοση των Ελληνικών Προϊόντων

«Η καμπάνια ονομάζεται “Macedonian products made in Greece”,είναι μια διεθνής καμπάνια και όποιος μπει στο ...

Στοιχεία-σοκ του Χαμόγελου του Παιδιού: 1 στα 6 παιδιά θύμα σεξουαλικής βίας ή κακοποίησης

Ένα στα έξι παιδιά στην Ελλάδα θα δεχθεί στη ζωή του κάποια μορφή σεξουαλικής βίας ή ...

«Μπλόκο» του YouTube κατά των Παιδόφιλων

Τον «πόλεμο» κατά των παιδόφιλων ξεκινά το YouTube, απενεργοποιώντας τη δυνατότητα σχολιασμού σχεδόν σε όλα τα ...

ΔΕΗ: Έκπτωση μέχρι και 21% στους λογαριασμούς

Ειδικό πρόγραμμα έχει εκπονήσει η ΔΕΗ, το οποίο μπορεί να προσφέρει στους καταναλωτές μέχρι και ...

Οι “Παντόφλες”και το άκυρο“Μοίρασμα”των Δρομολογίων

Οι “Παντόφλες” και τα “Αμφίπλωρα”πλοία Κάθε χρόνο γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο με τους Φορείς ...

Τέσσερις ελληνικές περιφέρειες στις 20 φτωχότερες της Ε.Ε., σύμφωνα με τη Eurostat

Κάτω από το 75% του μέσου κοινοτικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ βρίσκονταν το 2017 δώδεκα ελληνικές ...

Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κοντά στην Καβάλα

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 18:41 το απόγευμα της Τετάρτης κοντά στο Νευροκόπι Σερρών. Σύμφωνα με ...

Στην 41η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “IFT Beligrade 2019” το νησί της Θάσου

Η Ελλάδα είναι με διαφορά ο πλέον δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τους Σέρβους τουρίστες, ενώ ...

Τέλος τα Χειμερινά Δρομολόγια για Πρίνο|Καινούργιο βιολί με 4 Ναυτιλιακές

Στην πορθμειακή γραμμή της Κεραμωτής–Λιμένα για την τουριστική σεζόν που ξεκινά από τις 06/05/2019 έως και τις 31/10/2019 θεωρείται βέβαιη η παρουσία ...

Ιδρύεται το Διεθνες Πανεπιστήμιο με τη συνέργεια του ΤΕΙ ΑΜ-Θ.

Πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική αποδείχθηκε η συζήτηση όταν ο πρύτανης του ΤΕΙ ΑΜ-Θ και ο ...

Διπλώματα οδήγησης: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αλλαγή των εξετάσεων

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για την αλλαγή του εξεταστικού συστήματος χορήγησης διπλώματος οδήγησης, ...

“Ιρλανδικές Διαβάσεις”- Φονικές Παγίδες στο Νησί της Θάσου

Ακούμε ή διαβάζουμε (κυρίως σε πινακίδες ή σε ανακοινώσεις της τροχαίας και της πυροσβεστικής) τον ...

Βασικές συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης ηλικιωμένων υπενθυμίζει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ

Εξιχνιάσθηκαν 4 περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων και 1 απόπειρα στην Αλεξανδρούπολη Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ...

Την 1η Μαρτίου ξεκινά τα δρομολόγια το υδροπτέρυγο

Η έναρξη των δρομολογίων του υδροπτέρυγου για τη γραμμή Καβάλα-Λιμένας, φαίνεται πώς θα είναι σύντομα ...

Την πρώτη προεκλογική ουσιαστικά εκδήλωσή του θα πραγματοποιήσει την 1η Μαρτίου ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας μπαίνει και ο ίδιος στον προεκλογικό αγώνα πραγματοποιώντας την ...

Στην Ξάνθη ο Υφυπουργός Σ. Γιαννακίδης για τις νέες δράσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Από την Ξάνθη και τον κατάμεστο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου ΘΑΜΥΡΙΣ,  παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας ...

Κατώτατος μισθός |Τι ισχύει για τριετίες και επίδομα γάμου

Εντός της εβδομάδας πρόκειται να «κλειδώσει» η εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού, καθώς από το ...

Τελεσίγραφο ΥΠΕΝ | Μέγιστος χρόνος μίσθωσης λατομείου 70 χρόνια

Τίθεται σε πλήρη εφαρμογή ο νέος νόμος 4512/2018 για τα λατομεία και το ΥΠΕΝ με ...

Δύο Οχήματα τύπου «Pick up» για τις ανάγκες του τμήματος καθαριότητας του Δήμου Καβάλας

Το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου 2019, πρόκειται να αφιχθούν, δυό οχήματα που πρέπει να ...

Νεκρός 38χρονος ψαράς στην Κεραμωτή Καβάλας

Δύο ερασιτέχνες ψαράδες, ανηψιό και θείο, περισυνέλεξε το πρωί ένας παράκτιος αλιέας με το σκάφος ...

CNBC: Πολιτική αναταραχή στην Ελλάδα, διχασμένοι οι αναλυτές για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών

Στην αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση, στο τι μέλλει γενέσθαι με το «Μακεδονικό»και την κοινοβουλευτική ...

Στο τραπέζι απόρων 100 τόνοι τρόφιµα με σκοπό του προγράµµατος, την παροχή εργασίας σε µακροχρόνια ανέργους

Σχεδόν 100 τόνοι φρέσκα φρούτα και λαχανικά έχουν διατεθεί σε ευπαθείς κοινωνικές οµάδες αντί να ...

Πώς θα λειτουργεί η επιδότηση της δόσης για «κόκκινους» δανειολήπτες

Στην οριζόντια εξωδικαστική ρύθμιση χρεών (δάνεια, οφειλές σε εφορία, ασφαλιστικές οφειλές, χρέη σε ∆ΕΗ, ΕΥ∆ΑΠ) ...

Μερική απόσυρση της Ryanair από τις γραμμές εσωτερικού

Σε στροφή 180 μοιρών όσον αφορά τη στρατηγική της φαίνεται πως προχωρά η Ryanair, αποσυρόμενη ...

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας – Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου “λα-λι λαλώ”

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας σε συνεργασία με το θέατρο Αυλαία, παρουσιάζουν το έργο «λα-λι λαλώ» για ...

Πολιτικές κόντρες και το «Ειρήνη Υμιν» της Δήμαρχου Kαβάλας στην κοπή Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Καβάλας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019, η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ...

Αλλαγές στην διοίκηση του Δήμου Παγγαίου

επανέρχονται στην διοίκηση του Δήμου οι Στέργιος Παπαευθυμίου, Κώστας Τσάκαλος και Χρήστος Γκέντζογλου Αλλαγές στη ...

Στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Τεχνών Θάσου 2020», η ΔΗ.Κ.Ε.Θ. βράβευσε τους νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας με τίτλο, «Θάσος, φως και χρώματα»

Στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Τεχνών Θάσου 2020», η ΔΗ.Κ.Ε.Θ. βράβευσε τους νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας ...