Συναντήσεις και επαφές του δημάρχου Νέστου

Συναντήσεις και επαφές του δημάρχου Νέστου

τσομπανοπουλοσΣτην Αθήνα ταξίδεψε ο Δήμαρχος Νέστου κ. Τσομπανόπουλος Βαγγέλης για μια σειρά σημαντικών επαφών και συναντήσεων για το Δήμο του. Έτσι συμμετείχε στην επιτροπή παιδείας της ΚΕΔΕ. Μοναδικό θέμα της επιτροπής ήταν η συνέχιση λειτουργίας των κέντρων δια βίου μάθησης. Ο δήμαρχος Νέστου παρέστη και στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ στην οποία συμμετείχε και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό αναφέρεται μεταξύ πολλών άλλων στην εβδομαδιαία «ανασκόπηση» που δημοσιεύει το γραφείο τύπου του δημάρχου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του δημάρχου αναφέρει τα εξής:

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Στην Αθήνα ταξίδεψε ο Δήμαρχος Νέστου κ. Τσομπανόπουλος Βαγγέλης για μια σειρά σημαντικών επαφών και συναντήσεων για το Δήμο του. Έτσι συμμετείχε στην επιτροπή παιδείας της ΚΕΔΕ , καθώς ο ίδιος είναι μέλος της, και μεταξύ άλλων και ο Γ.Γ. του Υπουργείου παιδείας κ. Παπαγεωργίου . Μοναδικό θέμα της επιτροπής ήταν η συνέχιση λειτουργίας των κέντρων δια βίου μάθησης , ένα πρόγραμμα για το οποίο η προηγούμενη διοίκηση δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον συμμετοχής. Η παρούσα διοίκηση κατάφερε να το εντάξει και να προλάβει την 3η του φάση δημιουργώντας δύο τμήματα που ολοκληρώθηκαν επιτυχώς και με μεγάλη συμμετοχή από τους συμπολίτες μας. Ο Δήμος εξεδήλωσε το ενδιαφέρον να μπει και στον επόμενο κύκλο που όπως του διαβεβαιώθηκε θα ξεκινήσει τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Λίγο νωρίτερα ο Δήμαρχος Νέστου παρέστη και στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ στην οποία συμμετείχε και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

ΤΡΙΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Δεύτερη μέρα της παραμονής του στην Αθήνα και ο Δήμαρχος Νέστου επισκέπτεται το Γ.Γ. Δημόσιας περιουσίας κ. Μαντζάκο όπου συζήτησαν το θέμα του κεντρικού αναψυκτηρίου της Κεραμωτής ”Παραλία” καθώς και αυτό της παραχώρησης του κτηρίου που στεγαζόταν το ειρηνοδικείο Χρυσούπολης. Κατόπιν επισκέφθηκε την ΕΤΑΔ ( Εταιρία Δημοσίων Ακινήτων) και συγκεκριμένα τον πρόεδρό της κ. Τερζάκη για να συζητήσουν τη διαδικασία εκμίσθωσης των άλλων αναψυκτηρίων Κεραμωτής.

Επιστρέφοντας το βράδυ στην Χρυσούπολη ο Δήμαρχος δέχθηκε τηλεφώνημα από τη Δήμαρχο Καβάλας κ. Τσανάκα που τον καλούσε επειγόντως να παραστεί στην έκτακτη σύσκεψη των δημάρχων του νομού , του αντιπεριφερειάρχη κ. Μαρκόπουλου και του Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Προκόπιου στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου Καβάλας ώστε να συζητήσουν το θέμα της έλευσης των προσφύγων στην Καβάλα και τους τρόπους αντιμετώπισής του. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών ενώ με τη λήξη δόθηκε στα Μ.Μ.Ε κοινό δελτίο τύπου προς ενημέρωση.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Στα πλαίσια της β΄φάσης της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σε μαθητές του Δημοτικού σχολείου και του Γυμνασίου Κεραμωτής καθώς και του Δημοτικού σχολείου Αγιάσματος παρουσία του αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Αργυράκη Μιχάλη.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΣΤΟΥ

Τον απολογισμό της διοίκησής του με τη μέθοδο του power point έκανε προς τα Μ.Μ.Ε ο Δήμαρχος Νέστου κ. Τσομπανόπουλος Βαγγέλης στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου . Η παρουσίαση κινήθηκε σε τρεις άξονες. Ο πρώτος περιλάμβανε τα συνεχιζόμενα έργα του ΕΣΠΑ , ο δεύτερος τις νέες προτάσεις ΕΣΠΑ 2014-2020 που υποβλήθηκαν τόσο από το Δήμο όσο κι από τη ΔΕΥΑΝ και ο τρίτος όλες τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν από τη διοίκησή του. Στην αίθουσα παρίσταντο όλοι οι δημοτικοί και τοπικοί του σύμβουλοι καθώς και όλοι οι σύμβουλοι που ήταν υποψήφιοι μαζί του, όλοι οι στενοί του συνεργάτες και όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε. Στην αίθουσα παρέστησαν και πολλοί συνδημότες που πληροφορήθηκαν για την εκδήλωση. Τις επόμενες μέρες από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου και την ιστοσελίδα θα κυκλοφορήσει βίντεο με τη παρουσίαση αυτή ενώ θα δοθεί και στον τύπο όλος ο απολογισμός επιγραμματικά ώστε να ενημερωθούν πλήρως οι πολίτες του Δήμου. Με τη λήξη του απολογισμού ο Δήμαρχος παρέθεσε στους δημοσιογράφους λιτή δεξίωση ώστε να τους ευχαριστήσει για την παρουσία τους και την συνεργασία όλους αυτούς τους μήνες.

 

ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος μετέβη στο γήπεδο της Καβάλας ”Ανθή Καραγιάννη” προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό αγώνα για το κύπελλο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΝΕΣΤΟΣ με σκορ ύστερα από παράταση 2-3 στέφοντας έτσι κυπελλούχο ομάδα την ομάδα του Δήμου μας. Ο Δήμαρχος ο οποίος συνοδευόταν από τους αντιδημάρχους Παπαθεοδώρου Κ., Αργυράκη Μ., Σαββαϊδη Λ. είχε την χαρά και την τιμή να δώσει το κύπελλο και τα μετάλλια στην ομάδα μας για δεύτερη συνεχή χρονιά συγχαίροντας όλους μαζί και τον κάθε παίχτη ξεχωριστά καθώς και τη διοίκηση της ομάδας για τη μεγάλη συγκίνηση και περηφάνια που αισθάνθηκαν όλοι οι δημότες παρακολουθώντας τον αγώνα.

 

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Η τουριστική επιτροπή του Δήμου με επικεφαλή τον αντιδήμαρχο τουριστικής προβολής κ. Χατζηγερακούδη Γιάννη αναχώρησε για την τουριστική έκθεση του Βουκουρεστίου στη Ρουμανία παίρνοντας μαζί τους υλικό έντυπο και οπτικοακουστικό καθώς και προϊόντα τοπικά ώστε να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές του τόπου μας σε μια ”αγορά” που δείχνει τελευταία έντονο ενδιαφέρον για την περιοχή μας κατά τους θερινούς μήνες. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή για το ”περίπτερο” του Δήμου Νέστου κάτι που επιβεβαιώνει την επιτυχία της αποστολής.

 

ΚΟΜΒΟΣ ΣΦΑΓΕΙΩΝ

Σε πείσμα ορισμένων κακεντρεχών που δεν ήθελαν την ολοκλήρωση του έργου του κόμβου των σφαγείων και προς μεγάλη τους απογοήτευση που ως Κασσάνδρες διαψεύστηκαν , έπεσε η πρώτη άσφαλτος , ολοκληρώθηκε ο φωτισμός και δόθηκε στην κυκλοφορία ο κόμβος αποτρέποντας πιθανά ατυχήματα λόγω επικινδυνότητας του σημείου και μη επαρκούς φωτισμού και βάζοντας τέλος στην πολύμηνη ταλαιπωρία των πολιτών . Ο Δήμος όλο το διάστημα έκρουε το κώδωνα του κινδύνου στον εργολάβο για τη σοβαρότητα των κινδύνων. Απομένει πια για να ολοκληρωθεί ένα μέρος από την πλευρά του Προαστίου μέχρι την 31η Μαρτίου και μια στρώση ασφάλτου ακόμη σε όλο τον κόμβο.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ

Την ετήσια γενική συνέλευσή του πραγματοποίησε το ΤΟΕΒ Χρυσοχωρίου στο δημοτικό αμφιθέατρο της Ν.Καρυάς. Στη συνέλευση συμμετείχε και ο Δήμαρχος Νέστου όπου κατά τον χαιρετισμό του τοποθετήθηκε ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τη συνεργασία μεταξύ Δήμου και ΤΟΕΒ. Ο Δήμαρχος συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Αργυράκη Μιχάλη ενώ παρέστη και ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Μαρκόπουλος.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΣΤΟΥ

Στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Μαρκόπουλου πραγματοποιήθηκε πολύωρη έκτακτη σύσκεψη με θέμα την πρόσφατη έλευση των προσφύγων στην Καβάλα και τους τρόπους αντιμετώπισης και συντονισμού της κατάστασης. Συμμετείχαν ο περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Παυλίδης Γ., ο αντιπεριφερειάρχης, όλοι οι δήμαρχοι και οι βουλευτές του νομού καθώς και ο μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Προκόπιος. Ο Δήμαρχος Νέστου δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση τόσου του ιδίου όσο και της διοίκησης απέναντι στο μείζον αυτό θέμα πλην όμως ανέφερε πως ο Δήμος Νέστου δε διαθέτει κτιριακές υποδομές κατάλληλες για φιλοξενία.

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΥΝΗΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ

Συνοδευόμενος ο Δήμαρχος από τους αντιδημάρχους κ. Παπαθεοδώρου Κ.,κ. Αργυράκη Μ. και κ.Σαββαϊδη Λ. παρέστησαν στον ετήσιο χορό του συλλόγου κυνηγών του Δήμου . Ο Δήμαρχος κατά τον χαιρετισμό του συνεχάρη τα μέλη του συλλόγου για τον εθελοντισμό τους στην πυροπροστασία της περιοχής ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες , εξήρε την αγάπη και την ευαισθησία τους για το περιβάλλον ενώ τους ζήτησε να συνδράμουν στο μείζον θέμα των αδέσποτων με προτάσεις που θα συζητήσουν από κοντά στο γραφείο του.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΕΦΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
ΑΙΘΟΥΣΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΛΕΚΤΟ

Στην κοπή πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Διαλεκτού παρέστη ο Δήμαρχος Νέστου η οποία πραγματοποιήθηκε στην πρόσφατα ανακαινισμένη από το Δήμο αίθουσα ψυχαγωγίας και κοινωνικών εκδηλώσεων. Η μοναδική αίθουσα που έχουν οι κάτοικοι στο χωριό τους για να συνευρίσκονται παραδόθηκε πρόσφατα από το Δήμο που με παρεμβάσεις ύψους 10.000 € δημιουργήθηκε ένας πολύ όμορφος και ζεστός χώρος. Η διοίκηση του συλλόγου καθώς και οι κάτοικοι του χωριού ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο Νέστου για την δυνατότητα που έχουν πια να περνούν ευχάριστες ώρες με τους συγχωριανούς τους.

Kοινοποιήστε

Σχολιάστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Διαβάστε επίσης

Το νέο Λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση στο Πολυνομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας

Κατατέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Βουλή το πολυνομοσχέδιο με το οποίο ολοκληρώνονται οι εξαγγελίες ...

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαΐου λόγω Πάσχα

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαΐου λόγω Πάσχα. Αναλυτικά: Tο Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις Μαΐου ...

Το μεγαλύτερο φοιτητικό πρόγραμμα καινοτομίας & επιχειρηματικότητας από τις 12-14 Απριλίου στην Καβάλα

Για 3η συνεχόμενη χρονιά και το τριήμερο 12-14 Απριλίου έρχεται στην Καβάλα ο μεγαλύτερος φοιτητικός επιχειρηματικός διαγωνισμός με σκοπό ...

Κρατικοί υπάλληλοι θησαύριζαν επί 13 χρόνια εκβιάζοντας τους παραγωγούς στις λαϊκές αγορές

Μίζες με τη… σέσουλα -Κρατικοί υπάλληλοι θησαύριζαν επί 13 χρόνια Στη… φάκα της Αστυνομίας έπεσε ...

Συμπόρευση Μάκη Παπαδόπουλου και Κώστα Κουνάκου στο ψηφοδέλτιο του «Τόπου της Ζωής μας».

Οι δημοτικές εκλογές που πλησιάζουν έχουν φέρει κυριολεκτικά μεγάλο αναβρασμό στο Δήμο Καβάλας καθώς οι υποψήφιοι που ...

Την συμπαράσταση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ Ζητά με Επιστολή του ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος

Επιστολή προς το Περιφερειακό Συμβούλιο απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, με την οποία ζητά ...

Αντίθετος στην υλοποίηση του Οργανισμού στο Γ.Ν. Καβάλας Δηλώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας

Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή του σε κάθε ενδεχόμενο υλοποίησης ...

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια από τον Δήμο Θάσου για την περίθαλψης Ασθενών και Ηλικιωμένων στο σπίτι

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία για την διοργάνωση Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων ανέλαβε ο ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ,η ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» ...

Δελτίο Τύπου της “Δημοτικής Θασιακής Κίνησης” για τους Υδάτινους Πόρους στην Θάσο

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ – ΜΙΚΡΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΕΣ Η νέα διοίκηση του Δήμου Θάσου οφείλει να καταρτίσει ...

Εντυπωσίασε η τεράστια Ελληνική Σημαία στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Καβάλα

Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 2019 στην Καβάλα. Απόδοση τιμών δόθηκε με ...

“Καβούρια” στις τσέπες Δημάρχου που επωφελείται της Ιδιότητας του για Στελέχωση Ψηφοδελτίων

Διαφορετικές στρατηγικές επιλέγουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στον Νομό Καβάλας (Καβάλα-Παγγαίο-ΘΑΣΟ-Νέστο) στην άτυπη προεκλογική περίοδο που ...

Αγνοείται 57χρόνος ψαράς στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Θάσου

Επιχείρηση εντοπισμού 57χρονου ψαρά βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Θάσου. Σκάφη του ...

Παίρνουν τα Πλοία τους και Φεύγουν από την Θάσο οι Ναυτιλιακές Εταιρείες

Νεκρή Πλέον η Γραμμή Καβάλας -Πρίνου κανένα δρομολόγιο για τον χειμώνα του 2019-2020 Επαληθεύτηκαν οι ανησυχίες ...

Ηχηρό Μήνυμα Κινητοποίησης έστειλε η“Σύμπραξη Ευθύνης” για τις Επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στην Θάσο

Εν μέσω χειροκροτημάτων έφτασε το πρωί της Κυριακής στο καλογερικό του Λιμένα της Θάσου ο ...

Στο “Καλογερικό” της Θάσου η παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης για τον Συνδυασμό του Λευτέρη Κυριακίδη

Την Ιδρυτική Διακήρυξη του Δημοτικού του Συνδυασμού παρουσιάζει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης την ...

Νέα Ζηλανδία: Η στιγμή της σύλληψης του μακελάρη (Video)

Το χθεσινό μακελειό στο Κράισττσερτς σταμάτησε χάρη στην επέμβαση δύο αστυνομικών — εκ των οποίων ...

Να Ζητήσει Συγνώμη ο Περιφερειάρχης για τις Επιπτώσεις των Ενεργειών από τους Ελαιοπαραγωγούς της Θάσου του ζητά ο Χριστόδουλος Τοψίδης

2018|Πως φτάσαμε στο σημείο μιας καταστροφικής χρονιάς στην παραγωγή ελαιολάδου της Θάσου; Ποια τα λάθη ...

Λευτέρης Κυριακίδης|Η Πολιτική και η Αποτελεσματικότητα είναι έννοιες Απολύτως Συμβατές

Ένθερμη πρόσκληση απευθύνει  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης προς όλους τους Δημότες του Νησιού ...

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό λόγω θυελλωδών ανέμων

Για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, από σήμερα ...

“Μύλος”με το Πολεοδομικό Σχέδιο Θάσου Προσφυγή Πολιτών στην Αποκεντρωμένη

Σε προσφυγή κατά του κύρους της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θάσου κατέφυγαν οι ...

Σε Μονάδες Πρωτοβάθμιας Υγείας μετατρέπονται τα φαρμακεία – Κινδυνεύει η δημόσια υγεία απαντά ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας

Πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας μπορούν πλέον να παρέχουν νόμιμα οι φαρμακοποιοί, βάσει τροπολογίας που κατέθεσε  ο ...

Αναγνωρίστηκαν οι δράστες του ομαδικού βιασμού της Ελένη Τοπαλούδη

Ολοκληρώθηκε χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η διαδικασία ταυτοποίησης (αναγνώρισης) των τριών ημεδαπών, που ...

Μηνιαίος απολογισμός σε θέματα Οδικής Ασφάλειας από την Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα ...

“Αυθαίρετη Αντιδημοκρατική και Παράνομη”καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Θάσου την απόφασή της Διοίκησης του Δήμου για τον ΧΥΤ

“Αυθαίρετη αντιδημοκρατική και παράνομη” καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Θασου την απόφασή της Διοίκησης του Δήμου ...

Δωρεά εμβολίων στους «Γιατρούς του Κόσμου» από το Επιμελητήριο Καβάλας

Μεριμνώντας για την υγεία των ευπαθών ομάδων και με σταθερή παρέμβαση στις απομακρυσμένες περιοχές στην ...

Στην προώθηση του τουρισμού υγείας προσανατολίζεται η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Στην προώθηση του τουρισμού υγείας προσανατολίζεται η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, με τη συμμετοχή της στο ...

Με… πλαστικό πιστόλι αποπειράθηκε να ληστέψει επιχείρηση στην Καβάλα

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ 36χρονος , σε βάρος ...

“Macedonian products” made in Greece”Διεθνή Καμπάνια με σκοπό την διάδοση των Ελληνικών Προϊόντων

«Η καμπάνια ονομάζεται “Macedonian products made in Greece”,είναι μια διεθνής καμπάνια και όποιος μπει στο ...

Στοιχεία-σοκ του Χαμόγελου του Παιδιού: 1 στα 6 παιδιά θύμα σεξουαλικής βίας ή κακοποίησης

Ένα στα έξι παιδιά στην Ελλάδα θα δεχθεί στη ζωή του κάποια μορφή σεξουαλικής βίας ή ...

«Μπλόκο» του YouTube κατά των Παιδόφιλων

Τον «πόλεμο» κατά των παιδόφιλων ξεκινά το YouTube, απενεργοποιώντας τη δυνατότητα σχολιασμού σχεδόν σε όλα τα ...

ΔΕΗ: Έκπτωση μέχρι και 21% στους λογαριασμούς

Ειδικό πρόγραμμα έχει εκπονήσει η ΔΕΗ, το οποίο μπορεί να προσφέρει στους καταναλωτές μέχρι και ...

Οι “Παντόφλες”και το άκυρο“Μοίρασμα”των Δρομολογίων

Οι “Παντόφλες” και τα “Αμφίπλωρα”πλοία Κάθε χρόνο γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο με τους Φορείς ...

Τέσσερις ελληνικές περιφέρειες στις 20 φτωχότερες της Ε.Ε., σύμφωνα με τη Eurostat

Κάτω από το 75% του μέσου κοινοτικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ βρίσκονταν το 2017 δώδεκα ελληνικές ...

Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κοντά στην Καβάλα

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 18:41 το απόγευμα της Τετάρτης κοντά στο Νευροκόπι Σερρών. Σύμφωνα με ...

Στην 41η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “IFT Beligrade 2019” το νησί της Θάσου

Η Ελλάδα είναι με διαφορά ο πλέον δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τους Σέρβους τουρίστες, ενώ ...

Τέλος τα Χειμερινά Δρομολόγια για Πρίνο|Καινούργιο βιολί με 4 Ναυτιλιακές

Στην πορθμειακή γραμμή της Κεραμωτής–Λιμένα για την τουριστική σεζόν που ξεκινά από τις 06/05/2019 έως και τις 31/10/2019 θεωρείται βέβαιη η παρουσία ...

Ιδρύεται το Διεθνες Πανεπιστήμιο με τη συνέργεια του ΤΕΙ ΑΜ-Θ.

Πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική αποδείχθηκε η συζήτηση όταν ο πρύτανης του ΤΕΙ ΑΜ-Θ και ο ...

Διπλώματα οδήγησης: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αλλαγή των εξετάσεων

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για την αλλαγή του εξεταστικού συστήματος χορήγησης διπλώματος οδήγησης, ...

“Ιρλανδικές Διαβάσεις”- Φονικές Παγίδες στο Νησί της Θάσου

Ακούμε ή διαβάζουμε (κυρίως σε πινακίδες ή σε ανακοινώσεις της τροχαίας και της πυροσβεστικής) τον ...

Βασικές συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης ηλικιωμένων υπενθυμίζει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ

Εξιχνιάσθηκαν 4 περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων και 1 απόπειρα στην Αλεξανδρούπολη Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ...

Την 1η Μαρτίου ξεκινά τα δρομολόγια το υδροπτέρυγο

Η έναρξη των δρομολογίων του υδροπτέρυγου για τη γραμμή Καβάλα-Λιμένας, φαίνεται πώς θα είναι σύντομα ...

Την πρώτη προεκλογική ουσιαστικά εκδήλωσή του θα πραγματοποιήσει την 1η Μαρτίου ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας μπαίνει και ο ίδιος στον προεκλογικό αγώνα πραγματοποιώντας την ...

Στην Ξάνθη ο Υφυπουργός Σ. Γιαννακίδης για τις νέες δράσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Από την Ξάνθη και τον κατάμεστο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου ΘΑΜΥΡΙΣ,  παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας ...

Κατώτατος μισθός |Τι ισχύει για τριετίες και επίδομα γάμου

Εντός της εβδομάδας πρόκειται να «κλειδώσει» η εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού, καθώς από το ...

Τελεσίγραφο ΥΠΕΝ | Μέγιστος χρόνος μίσθωσης λατομείου 70 χρόνια

Τίθεται σε πλήρη εφαρμογή ο νέος νόμος 4512/2018 για τα λατομεία και το ΥΠΕΝ με ...

Δύο Οχήματα τύπου «Pick up» για τις ανάγκες του τμήματος καθαριότητας του Δήμου Καβάλας

Το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου 2019, πρόκειται να αφιχθούν, δυό οχήματα που πρέπει να ...

Νεκρός 38χρονος ψαράς στην Κεραμωτή Καβάλας

Δύο ερασιτέχνες ψαράδες, ανηψιό και θείο, περισυνέλεξε το πρωί ένας παράκτιος αλιέας με το σκάφος ...

CNBC: Πολιτική αναταραχή στην Ελλάδα, διχασμένοι οι αναλυτές για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών

Στην αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση, στο τι μέλλει γενέσθαι με το «Μακεδονικό»και την κοινοβουλευτική ...

Στο τραπέζι απόρων 100 τόνοι τρόφιµα με σκοπό του προγράµµατος, την παροχή εργασίας σε µακροχρόνια ανέργους

Σχεδόν 100 τόνοι φρέσκα φρούτα και λαχανικά έχουν διατεθεί σε ευπαθείς κοινωνικές οµάδες αντί να ...

Πώς θα λειτουργεί η επιδότηση της δόσης για «κόκκινους» δανειολήπτες

Στην οριζόντια εξωδικαστική ρύθμιση χρεών (δάνεια, οφειλές σε εφορία, ασφαλιστικές οφειλές, χρέη σε ∆ΕΗ, ΕΥ∆ΑΠ) ...

Μερική απόσυρση της Ryanair από τις γραμμές εσωτερικού

Σε στροφή 180 μοιρών όσον αφορά τη στρατηγική της φαίνεται πως προχωρά η Ryanair, αποσυρόμενη ...

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας – Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου “λα-λι λαλώ”

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας σε συνεργασία με το θέατρο Αυλαία, παρουσιάζουν το έργο «λα-λι λαλώ» για ...

Πολιτικές κόντρες και το «Ειρήνη Υμιν» της Δήμαρχου Kαβάλας στην κοπή Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Καβάλας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019, η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ...

Αλλαγές στην διοίκηση του Δήμου Παγγαίου

επανέρχονται στην διοίκηση του Δήμου οι Στέργιος Παπαευθυμίου, Κώστας Τσάκαλος και Χρήστος Γκέντζογλου Αλλαγές στη ...

Η Θάσος μετράει τις «πληγές» της

Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια από την ισχυρή καταιγίδα Αρκετά σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στο νησί της ...