Συναντήσεις και επαφές του δημάρχου Νέστου

Τη ΔΕΥΑΝ επισκέφθηκε κλιμάκιο του Υπουργείου περιβάλλοντος ( ΕΠΕΡΑ)

tsommpanopoulos2016736Τη ΔΕΥΑΝ επισκέφθηκε κλιμάκιο του Υπουργείου περιβάλλοντος ( ΕΠΕΡΑ) ώστε να ελέγξει την πορεία των έργων, αποχέτευση και βιολογικός,  με επικεφαλή τον προϊστάμενο κ. Μαμαλούγκα Νίκο. Το κλιμάκιο επισκέφθηκε τα έργα της ΔΕΥΑΝ σε Κεραμωτή, Γραβούνα, Χρυσοχώρι, Ερατεινό και στο βιολογικό.  Με την ολοκλήρωση του ελέγχου συναντήθηκαν  με τον δήμαρχο Νέστου κ. Τσομπανόπουλο Βαγγέλη όπου ακολούθησε διεξοδική συζήτηση ενώ παράλληλα ο κ. Μαμαλούγκας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των έργων της ΔΕΥΑΝ. Αυτό αναφέρεται μεταξύ πολλών άλλων στην εβδομαδιαία «ανασκόπηση» που δημοσιεύει το γραφείο τύπου  του δημάρχου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του δημάρχου αναφέρει τα εξής:

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΝ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Τη ΔΕΥΑΝ επισκέφθηκε κλιμάκιο του Υπουργείου περιβάλλοντος ( ΕΠΕΡΑ) ώστε να ελέγξει την πορεία των έργων, αποχέτευση και βιολογικός,  με επικεφαλή τον προϊστάμενο κ. Μαμαλούγκα Νίκο. Το κλιμάκιο μετά από συζήτηση στα γραφεία της εταιρίας με τον πρόεδρο κ. Γαβριηλίδη, τον αντιπρόεδρο κ. Τουμπεκτσή και τον διευθυντή της ΔΕΥΑΝ κ. Κάλφα, επισκέφθηκαν τα έργα της ΔΕΥΑΝ σε Κεραμωτή, Γραβούνα, Χρυσοχώρι, Ερατεινό και στο βιολογικό.  Με την ολοκλήρωση του ελέγχου επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο κ. Τσομπανόπουλο Βαγγέλη στο γραφείο του όπου ακολούθησε διεξοδική συζήτηση μεταξύ των ενώ παράλληλα ο κ. Μαμαλούγκας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των έργων της ΔΕΥΑΝ.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Το χώρο των παλιών κοιμητηρίων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Νέστου προκειμένου να ελέγξει την πορεία των εργασιών για την απομάκρυνση  των  τάφων υπό εγκατάλειψη. Ήδη έχει προηγηθεί η μεταφορά των οστών στο νέο κοιμητήριο.  Ο Δήμαρχος συνέστησε στον υπεύθυνο για τις εργασίες  αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Σαββαϊδη Λάζαρο να επιταχυνθούν οι εργασίες ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για  να δημιουργηθεί εκεί  αλσύλλιο περιπατητών όπως έχει σχεδιαστεί.

 

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΣΤΟΥ ΓΙΑ  ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ” ΓΙΑΚΑΔΕΣ”

Τον Δήμαρχο Νέστου επισκέφθηκε στο γραφείο του ο περιφερειακός διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Κεραμάρης όπου συζητήθηκε η πρόταση του Δήμου για ανέγερση δημοτικού σχολείου στην Γραβούνα.  Στη συνέχεια ο δ/ντής συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους καθώς και τοναντιπρόεδρο α/θμιας σχολικής επιτροπής κ. Καϊντατζόπουλο Χ. επισκέφθηκαν τα σχολεία Πέρνης και Γραβούνας  ώστε να έχει ιδίαν άποψη για την επιτακτική ανάγκη ανεγέρσεως νέου σχολείου στην περιοχή των ”γιακάδων”  το οποίο θα ”ανακουφίσει”   και σχολεία της Χρυσούπολης.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο ευπρεπισμός των δέντρων σε πλατείες και σχολεία με κλάδεμα από συνεργεία. Η δράση αυτή της δημοτικής αρχής ξεκίνησε ύστερα από αίτημα εκπαιδευτικών και πολιτών με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και των πολιτών αφού η ανάπτυξη των δέντρων είχε φτάσει στα  όρια επικινδυνότητας για την ασφάλειά τους.

 

ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΔ ΑΜΘ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή από την ΠΕΔ ΑΜΘ με θέματα : 1) Τοπικά σχέδια και δημιουργία δικτύων για κοινωνική ένταξη και καταπολέμηση της φτώχειας και 2) Οδηγίες για διαχειριστική ικανότητα του ΕΣΠΑ 2014-2020. Τον Δήμο Νέστου εκπροσώπησαν η προϊσταμένη κοινωνικών υπηρεσιών κ. Δρόσου Μαρία , η κοινωνική λειτουργός κ. Μπουγαλή Δέσποινα και ο οικονομολόγος της ΕΥΝΕΣΤΙΑΣ κ. Καλλιτζόγλου Χρήστος.

 

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ   ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ- ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ

Ο Δήμος Νέστου προσκάλεσε το Μουσικό σχολείο Καβάλας ώστε να  παρουσιάσει για τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων της Χρυσούπολης την μουσικοθεατρική παράσταση : Τα πολύτιμα σκουπίδια του κυρίου Νο του Χρήστου Μπουλιώτη στο Δημοτικό θέατρο. Η παράσταση που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Νέστου καλύπτοντας οικονομικά την εκδήλωση, μάγεψε τα παιδιά συνδυάζοντας την πρόζα με το τραγούδι ενώ παράλληλα τα ευαισθητοποίησε στο θέμα της ανακύκλωσης . Η πρόσκληση προς το μουσικό σχολείο περιλαμβάνεται κι αυτή στην μεγάλη καμπάνια και το πρόγραμμα που ξεκίνησε ο Δήμος για την ανακύκλωση. Η Δημοτική αρχή πιστεύει πως η ανακύκλωση πρέπει να ξεκινήσει από τα παιδιά και τα σχολεία ώστε να τα ευαισθητοποιήσει και να την κάνουν τρόπο ζωής.

 

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε  το μεσημέρι της Πέμπτης προκειμένου να δοθεί παράταση στο έργο του κόμβου των σφαγείων μετά και από τη σύμφωνη γνώμη της διαχειριστικής αρχής της περιφέρειας. Στη δίμηνη παράταση που δόθηκε ( μέχρι 31 / 5) θα υπάρξουν ποινικές ρήτρες για τον εργολάβο του έργου για κάθε ημέρα καθυστέρησης. Η παράταξη του κ. Μιχαηλίδη ακολούθησε την ίδια ανεξήγητη στάση με παλαιότερο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για παράταση του έργου που η ίδια ενέταξε!!!….Και σ’ αυτό το δημοτικό συμβούλιο όπως και τότε δεν ψήφισε την παράταση του έργου με την ελπίδα και τον διακαή πόθο να μην ολοκληρωθεί…

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ

Το έργο της Γεωθερμίας καθώς και τον τόπο εργασιών που πραγματοποιούνται από την εταιρία στην οποία παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης η έκταση πλησίον της γεώτρησης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Νέστου κ. Τσομπανόπουλος. Στη συνέχεια φεύγοντας από το Ερατεινό μετέβη στον κόμβο των σφαγείων ώστε να ελέγξει την πορεία των εργασιών του έργου .  Επισκέφθηκε ακόμη την πλατεία επι της Εγνατίας όπου βρισκόταν σε εξέλιξη οι εργασίες για τον ευπρεπισμό των δέντρων.

 

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΙΡΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ

Στις εργασίες του πανελληνίου συνεδρίου αιρετών γυναικών με θέμα την ”Ισότητα στην πόλη” συμμετείχε ο Δήμαρχος Νέστου παρουσία πολλών δημάρχων από όλη την Ελλάδα .  Στο συνέδριο παρέστη και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Πατούλης ενώ το Δήμο Νέστου εκπροσώπησαν οι αιρετές σύμβουλοι κ. Κοσμίδου Λ. , κ. Χατουτσίδου Ελ. , κ. Ψυλλίδου Ελ. , κ. Αργυρέλη Ελ., κ. Πουλουκτσή Β., κ. Παπάζογλου Δ.. Υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή αιρετών γυναικών στο συνέδριο ενώ προς τη λήξη της πρώτης μέρας υπογράφηκε ευρωπαϊκή χάρτα ισότητας των δύο φύλων απ’ όλους τους δημάρχους στο χώρο του αρχαιολογικού μουσείου Καβάλας. Ακολούθησε δείπνο για τους συμμετέχοντες στο ξενοδοχείο GALAXY. Οι εργασίες συνεχίστηκαν και την επόμενη μέρα στο ξενοδοχείο LOUCY.

Kοινοποιήστε

Σχολιάστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Διαβάστε επίσης

Το νέο Λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση στο Πολυνομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας

Κατατέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Βουλή το πολυνομοσχέδιο με το οποίο ολοκληρώνονται οι εξαγγελίες ...

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαΐου λόγω Πάσχα

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαΐου λόγω Πάσχα. Αναλυτικά: Tο Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις Μαΐου ...

Το μεγαλύτερο φοιτητικό πρόγραμμα καινοτομίας & επιχειρηματικότητας από τις 12-14 Απριλίου στην Καβάλα

Για 3η συνεχόμενη χρονιά και το τριήμερο 12-14 Απριλίου έρχεται στην Καβάλα ο μεγαλύτερος φοιτητικός επιχειρηματικός διαγωνισμός με σκοπό ...

Κρατικοί υπάλληλοι θησαύριζαν επί 13 χρόνια εκβιάζοντας τους παραγωγούς στις λαϊκές αγορές

Μίζες με τη… σέσουλα -Κρατικοί υπάλληλοι θησαύριζαν επί 13 χρόνια Στη… φάκα της Αστυνομίας έπεσε ...

Συμπόρευση Μάκη Παπαδόπουλου και Κώστα Κουνάκου στο ψηφοδέλτιο του «Τόπου της Ζωής μας».

Οι δημοτικές εκλογές που πλησιάζουν έχουν φέρει κυριολεκτικά μεγάλο αναβρασμό στο Δήμο Καβάλας καθώς οι υποψήφιοι που ...

Την συμπαράσταση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ Ζητά με Επιστολή του ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος

Επιστολή προς το Περιφερειακό Συμβούλιο απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, με την οποία ζητά ...

Αντίθετος στην υλοποίηση του Οργανισμού στο Γ.Ν. Καβάλας Δηλώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας

Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή του σε κάθε ενδεχόμενο υλοποίησης ...

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια από τον Δήμο Θάσου για την περίθαλψης Ασθενών και Ηλικιωμένων στο σπίτι

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία για την διοργάνωση Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων ανέλαβε ο ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ,η ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» ...

Δελτίο Τύπου της “Δημοτικής Θασιακής Κίνησης” για τους Υδάτινους Πόρους στην Θάσο

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ – ΜΙΚΡΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΕΣ Η νέα διοίκηση του Δήμου Θάσου οφείλει να καταρτίσει ...

Εντυπωσίασε η τεράστια Ελληνική Σημαία στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Καβάλα

Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 2019 στην Καβάλα. Απόδοση τιμών δόθηκε με ...

“Καβούρια” στις τσέπες Δημάρχου που επωφελείται της Ιδιότητας του για Στελέχωση Ψηφοδελτίων

Διαφορετικές στρατηγικές επιλέγουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στον Νομό Καβάλας (Καβάλα-Παγγαίο-ΘΑΣΟ-Νέστο) στην άτυπη προεκλογική περίοδο που ...

Αγνοείται 57χρόνος ψαράς στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Θάσου

Επιχείρηση εντοπισμού 57χρονου ψαρά βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Θάσου. Σκάφη του ...

Παίρνουν τα Πλοία τους και Φεύγουν από την Θάσο οι Ναυτιλιακές Εταιρείες

Νεκρή Πλέον η Γραμμή Καβάλας -Πρίνου κανένα δρομολόγιο για τον χειμώνα του 2019-2020 Επαληθεύτηκαν οι ανησυχίες ...

Ηχηρό Μήνυμα Κινητοποίησης έστειλε η“Σύμπραξη Ευθύνης” για τις Επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στην Θάσο

Εν μέσω χειροκροτημάτων έφτασε το πρωί της Κυριακής στο καλογερικό του Λιμένα της Θάσου ο ...

Στο “Καλογερικό” της Θάσου η παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης για τον Συνδυασμό του Λευτέρη Κυριακίδη

Την Ιδρυτική Διακήρυξη του Δημοτικού του Συνδυασμού παρουσιάζει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης την ...

Νέα Ζηλανδία: Η στιγμή της σύλληψης του μακελάρη (Video)

Το χθεσινό μακελειό στο Κράισττσερτς σταμάτησε χάρη στην επέμβαση δύο αστυνομικών — εκ των οποίων ...

Να Ζητήσει Συγνώμη ο Περιφερειάρχης για τις Επιπτώσεις των Ενεργειών από τους Ελαιοπαραγωγούς της Θάσου του ζητά ο Χριστόδουλος Τοψίδης

2018|Πως φτάσαμε στο σημείο μιας καταστροφικής χρονιάς στην παραγωγή ελαιολάδου της Θάσου; Ποια τα λάθη ...

Λευτέρης Κυριακίδης|Η Πολιτική και η Αποτελεσματικότητα είναι έννοιες Απολύτως Συμβατές

Ένθερμη πρόσκληση απευθύνει  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης προς όλους τους Δημότες του Νησιού ...

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό λόγω θυελλωδών ανέμων

Για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, από σήμερα ...

“Μύλος”με το Πολεοδομικό Σχέδιο Θάσου Προσφυγή Πολιτών στην Αποκεντρωμένη

Σε προσφυγή κατά του κύρους της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θάσου κατέφυγαν οι ...

Σε Μονάδες Πρωτοβάθμιας Υγείας μετατρέπονται τα φαρμακεία – Κινδυνεύει η δημόσια υγεία απαντά ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας

Πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας μπορούν πλέον να παρέχουν νόμιμα οι φαρμακοποιοί, βάσει τροπολογίας που κατέθεσε  ο ...

Αναγνωρίστηκαν οι δράστες του ομαδικού βιασμού της Ελένη Τοπαλούδη

Ολοκληρώθηκε χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η διαδικασία ταυτοποίησης (αναγνώρισης) των τριών ημεδαπών, που ...

Μηνιαίος απολογισμός σε θέματα Οδικής Ασφάλειας από την Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα ...

“Αυθαίρετη Αντιδημοκρατική και Παράνομη”καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Θάσου την απόφασή της Διοίκησης του Δήμου για τον ΧΥΤ

“Αυθαίρετη αντιδημοκρατική και παράνομη” καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Θασου την απόφασή της Διοίκησης του Δήμου ...

Δωρεά εμβολίων στους «Γιατρούς του Κόσμου» από το Επιμελητήριο Καβάλας

Μεριμνώντας για την υγεία των ευπαθών ομάδων και με σταθερή παρέμβαση στις απομακρυσμένες περιοχές στην ...

Στην προώθηση του τουρισμού υγείας προσανατολίζεται η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Στην προώθηση του τουρισμού υγείας προσανατολίζεται η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, με τη συμμετοχή της στο ...

Με… πλαστικό πιστόλι αποπειράθηκε να ληστέψει επιχείρηση στην Καβάλα

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ 36χρονος , σε βάρος ...

“Macedonian products” made in Greece”Διεθνή Καμπάνια με σκοπό την διάδοση των Ελληνικών Προϊόντων

«Η καμπάνια ονομάζεται “Macedonian products made in Greece”,είναι μια διεθνής καμπάνια και όποιος μπει στο ...

Στοιχεία-σοκ του Χαμόγελου του Παιδιού: 1 στα 6 παιδιά θύμα σεξουαλικής βίας ή κακοποίησης

Ένα στα έξι παιδιά στην Ελλάδα θα δεχθεί στη ζωή του κάποια μορφή σεξουαλικής βίας ή ...

«Μπλόκο» του YouTube κατά των Παιδόφιλων

Τον «πόλεμο» κατά των παιδόφιλων ξεκινά το YouTube, απενεργοποιώντας τη δυνατότητα σχολιασμού σχεδόν σε όλα τα ...

ΔΕΗ: Έκπτωση μέχρι και 21% στους λογαριασμούς

Ειδικό πρόγραμμα έχει εκπονήσει η ΔΕΗ, το οποίο μπορεί να προσφέρει στους καταναλωτές μέχρι και ...

Οι “Παντόφλες”και το άκυρο“Μοίρασμα”των Δρομολογίων

Οι “Παντόφλες” και τα “Αμφίπλωρα”πλοία Κάθε χρόνο γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο με τους Φορείς ...

Τέσσερις ελληνικές περιφέρειες στις 20 φτωχότερες της Ε.Ε., σύμφωνα με τη Eurostat

Κάτω από το 75% του μέσου κοινοτικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ βρίσκονταν το 2017 δώδεκα ελληνικές ...

Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κοντά στην Καβάλα

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 18:41 το απόγευμα της Τετάρτης κοντά στο Νευροκόπι Σερρών. Σύμφωνα με ...

Στην 41η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “IFT Beligrade 2019” το νησί της Θάσου

Η Ελλάδα είναι με διαφορά ο πλέον δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τους Σέρβους τουρίστες, ενώ ...

Τέλος τα Χειμερινά Δρομολόγια για Πρίνο|Καινούργιο βιολί με 4 Ναυτιλιακές

Στην πορθμειακή γραμμή της Κεραμωτής–Λιμένα για την τουριστική σεζόν που ξεκινά από τις 06/05/2019 έως και τις 31/10/2019 θεωρείται βέβαιη η παρουσία ...

Ιδρύεται το Διεθνες Πανεπιστήμιο με τη συνέργεια του ΤΕΙ ΑΜ-Θ.

Πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική αποδείχθηκε η συζήτηση όταν ο πρύτανης του ΤΕΙ ΑΜ-Θ και ο ...

Διπλώματα οδήγησης: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αλλαγή των εξετάσεων

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για την αλλαγή του εξεταστικού συστήματος χορήγησης διπλώματος οδήγησης, ...

“Ιρλανδικές Διαβάσεις”- Φονικές Παγίδες στο Νησί της Θάσου

Ακούμε ή διαβάζουμε (κυρίως σε πινακίδες ή σε ανακοινώσεις της τροχαίας και της πυροσβεστικής) τον ...

Βασικές συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης ηλικιωμένων υπενθυμίζει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ

Εξιχνιάσθηκαν 4 περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων και 1 απόπειρα στην Αλεξανδρούπολη Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ...

Την 1η Μαρτίου ξεκινά τα δρομολόγια το υδροπτέρυγο

Η έναρξη των δρομολογίων του υδροπτέρυγου για τη γραμμή Καβάλα-Λιμένας, φαίνεται πώς θα είναι σύντομα ...

Την πρώτη προεκλογική ουσιαστικά εκδήλωσή του θα πραγματοποιήσει την 1η Μαρτίου ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας μπαίνει και ο ίδιος στον προεκλογικό αγώνα πραγματοποιώντας την ...

Στην Ξάνθη ο Υφυπουργός Σ. Γιαννακίδης για τις νέες δράσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Από την Ξάνθη και τον κατάμεστο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου ΘΑΜΥΡΙΣ,  παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας ...

Κατώτατος μισθός |Τι ισχύει για τριετίες και επίδομα γάμου

Εντός της εβδομάδας πρόκειται να «κλειδώσει» η εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού, καθώς από το ...

Τελεσίγραφο ΥΠΕΝ | Μέγιστος χρόνος μίσθωσης λατομείου 70 χρόνια

Τίθεται σε πλήρη εφαρμογή ο νέος νόμος 4512/2018 για τα λατομεία και το ΥΠΕΝ με ...

Δύο Οχήματα τύπου «Pick up» για τις ανάγκες του τμήματος καθαριότητας του Δήμου Καβάλας

Το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου 2019, πρόκειται να αφιχθούν, δυό οχήματα που πρέπει να ...

Νεκρός 38χρονος ψαράς στην Κεραμωτή Καβάλας

Δύο ερασιτέχνες ψαράδες, ανηψιό και θείο, περισυνέλεξε το πρωί ένας παράκτιος αλιέας με το σκάφος ...

CNBC: Πολιτική αναταραχή στην Ελλάδα, διχασμένοι οι αναλυτές για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών

Στην αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση, στο τι μέλλει γενέσθαι με το «Μακεδονικό»και την κοινοβουλευτική ...

Στο τραπέζι απόρων 100 τόνοι τρόφιµα με σκοπό του προγράµµατος, την παροχή εργασίας σε µακροχρόνια ανέργους

Σχεδόν 100 τόνοι φρέσκα φρούτα και λαχανικά έχουν διατεθεί σε ευπαθείς κοινωνικές οµάδες αντί να ...

Πώς θα λειτουργεί η επιδότηση της δόσης για «κόκκινους» δανειολήπτες

Στην οριζόντια εξωδικαστική ρύθμιση χρεών (δάνεια, οφειλές σε εφορία, ασφαλιστικές οφειλές, χρέη σε ∆ΕΗ, ΕΥ∆ΑΠ) ...

Μερική απόσυρση της Ryanair από τις γραμμές εσωτερικού

Σε στροφή 180 μοιρών όσον αφορά τη στρατηγική της φαίνεται πως προχωρά η Ryanair, αποσυρόμενη ...

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας – Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου “λα-λι λαλώ”

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας σε συνεργασία με το θέατρο Αυλαία, παρουσιάζουν το έργο «λα-λι λαλώ» για ...

Πολιτικές κόντρες και το «Ειρήνη Υμιν» της Δήμαρχου Kαβάλας στην κοπή Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Καβάλας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019, η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ...

Αλλαγές στην διοίκηση του Δήμου Παγγαίου

επανέρχονται στην διοίκηση του Δήμου οι Στέργιος Παπαευθυμίου, Κώστας Τσάκαλος και Χρήστος Γκέντζογλου Αλλαγές στη ...

Η Θάσος μετράει τις «πληγές» της

Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια από την ισχυρή καταιγίδα Αρκετά σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στο νησί της ...