Θραύση κάνουν οι βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ με φλουρί… πεντοχίλιαρο

Ημ/νία

Θραύση κάνουν οι βασιλόπιτες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και το ιδιαίτερο φλουρί.

Η υπεύθυνη του ζαχαροπλαστείου στην Κατερίνη, βλέπει τις παραγγελίες να έχουν εκτοξευτεί και τρίβει τα χέρια της, από ικανοποίηση…

Η δοκιμή έγινε το περασμένο Πάσχα με τα σοκολατένια αυγά ΠΑΣΟΚ. Το στοίχημα με τους πελάτες κερδήθηκε και έτσι τώρα το ζαχαροπλαστείο στην Κατερίνη, φτιάχνει βασιλόπιτες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ που έχουν φλουρί… πεντοχίλιαρο.

Οι παραγγελίες που δέχεται το κατάστημα δεν περιορίζονται μόνο στα όρια της πόλης. Όπως λέει η υπεύθυνη, τη συγκεκριμένη βασιλόπιτα ζητούν πελάτες από την Κέρκυρα, την Ορεστιάδα, την Κρήτη και την Αθήνα.

«Και Πάσχα και Χριστούγεννα έχουμε το ΠΑΣΟΚ στα γλυκά. Το Πάσχα είχε γίνει χαμός αλλά δυστυχώς δε μπορέσαμε να στείλουμε αυγά σε όλη την Ελλάδα που μας ζητούσαν γιατί η σοκολάτα είναι ευαίσθητη. Επειδή όμως η βασιλόπιτα και το τσουρέκι ταξιδεύουν, είπαμε να το επαναλάβουμε ώστε να ευχαριστήσουμε τα Χριστούγεννα όσους ενδεχομένως δυσαρεστήσαμε το Πάσχα», αναφέρει η ζαχαροπλάστρια Ελένη Πεΐδου, που εμπνεύστηκε τα σχέδια ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με την ίδια: «Το Πάσχα ερχόταν από κοντινούς νομούς και έπαιρναν τα αυγά. Δηλαδή από Κοζάνη, Λάρισα, Θεσσαλονίκη ήρθαν πολλοί και αγόραζαν αυγά. Περιμένουμε και τα Χριστούγεννα να έρθουν από άλλες πόλεις γιατί οι αποστολές θα σταματήσουν στις 28 Δεκεμβρίου».

Σχετικά με τη… δαιμόνια ιδέα αντί για το κλασικό φλουρί να βάλουν μέσα στη βασιλόπιτα πεντοχίλιαρο επισημαίνει: «Θέλαμε να είναι κάτι διαφορετικό και χιουμοριστικό για να ξεχωρίζει και στο εσωτερικό του. Αντί για φλουρί δηλαδή βάλαμε πεντοχίλιαρο για να είναι λίγο πιο παιχνιδιάρικο».

Οι βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ βγαίνουν σε τσουρέκι και σε κέικ, ωστόσο εκτός από τις γιορτές, αυτά τα σχέδια είναι δημοφιλή στις τούρτες του ζαχαροπλαστείου καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

«Εκτός από την εορταστική περίοδο πολλές φορές ο κόσμος παραγγέλνει τούρτες ΠΑΣΟΚ. Μας έχουν ζητήσει πολλές φορές τον Ανδρέα, αλλά και τον Ανδρέα με τη Δήμητρα στο στιγμιότυπο που τον τάιζε τούρτα την ημέρα του γάμου τους. Πολύ δημοφιλές είναι και το στιγμιότυπο του Ανδρέα που κατεβαίνει από το αεροπλάνο και κάνει το διάσημο νεύμα στη Δήμητρα», σημειώνει στο thesstoday.gr η κα. Πεΐδου

Βουλευτές ανάμεσα στους πελάτες των γλυκών

Ανάμεσα στους πελάτες αυτών των γλυκών είναι βουλευτές του κόμματος του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο! Φυσικά οι περισσότεροι που επισκέπτονται τα καταστήματά της δείχνουν ενδιαφέρον για τις βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ, ενώ στα social media δεν είναι λίγοι αυτοί που ανοίγουν πολιτικές συζητήσεις κάτω από τις φωτογραφίες τους. «Οι περισσότεροι πάντως λένε τι ωραία χρόνια που ήταν τα χρόνια του ΠΑΣΟΚ», παρατηρεί η κα. Πεΐδου.

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα