Τη Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει στα δρομολόγια το φέρρυ μπόουτ «Νικητής»

Ημ/νία

Τη Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει στα δρομολόγια το φέρρυ μπόουτ «Νικητής». Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Θασιακής Ένωσης Καβάλας κ. Νίκο Τσιλογιώργη, φαίνεται πως η εταιρεία εξασφάλισε τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «το Λιμεναρχείο δεν είχε κάτι συγκεκριμένο να πληροφορήσει για το θέμα. Κυκλοφορούν κάποιες πληροφορίες ότι η εταιρεία του κ. Φιλιάγκου έχει συγκεντρώσει τα απαραίτητα πιστοποιητικά και ενδεχομένως να υποβάλλει ένσταση επαναδρομολόγησης του συγκεκριμένου πλοίου στη γραμμή του Πρίνου. Το πλοίο «Νικητής» δεν είχε καταφέρει να πάρει τα απαραίτητα πιστοποιητικά, με συνέπεια να μπορεί να κάνει δρομολόγια. Η γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών ομόφωνα ήταν θετική στην επιβολή διοικητικών κυρώσεων και στην ανάκληση ανακοίνωσης δήλωσης δρομολόγησης του πλοίου».

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Πρόσθεσε ότι «φαίνεται ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει τακτοποιηθεί. Δεν γνωρίζω τη διάρκεια της ποινής, οι πληροφορίες όμως λένε ότι έχει προμηθευτεί τα απαραίτητα πιστοποιητικά για το πλοίο και ενδεχομένως να υποβάλλει ένσταση και να έχουμε νέες εξελίξεις για τον «Νικητή».

Το λόγο έχουν πλέον ο αρμόδιες αρχές. Από τη στιγμή που θα είναι τακτοποιημένος ο κ. Φιλιάγκος και μπορεί να πραγματοποιεί δρομολόγια το πλοίο, νομίζω θα το πετύχει. Κι άλλες φορές είδαμε τέτοιες περιπτώσεις που το πλοίο επανήλθε. Ο «Νικητής» είναι τώρα στο λιμάνι της Περάμου, άρα αυτό σημαίνει ότι γίνονται κινήσεις από την πλοιοκτητρία εταιρεία για να επανέλθει το πλοίο».

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα