ΠΑΓΓΑΙΟΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την πίτα του έκοψε το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Την  Τετάρτη (25/1) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερούπολης κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος από  Ιερείς της πόλης, ευλόγησε και έκοψε τη βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του Δημάρχου Παγγαίου, Φιλίππου Αναστασιάδη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Κώστα Γάκη, δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης απευθυνόμενος στους δημοτικούς συμβούλους , ευχήθηκε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να εμπνέει κλίμα ενότητας και αγάπης μεταξύ τους και να φωτίζει κάθε καλή τους σκέψη καθώς και να ενισχύει κάθε καλή προσπάθεια που σκοπό θα έχει το κοινό καλό των δημοτών και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Παγγαίου. Ευχαρίστησε όλους  για την καλή και ουσιαστική συνεργασία τους με την τοπική Εκκλησία με απώτερο σκοπό την διακονία των πολιτών του Δήμου. Τέλος ευχαρίστησε θερμώς τον δήμαρχο κ. Φίλιππο Αναστασιάδη και το Δημοτικό Συμβούλιο για την άριστη συνεργασία, ώστε να είναι κατά πάντα άψογος η υποδοχή και φιλοξενία του Προκαθημένου της Εκκλησίας μας το διήμερο 14-15 Δεκεμβρίου 2016.

Έπειτα το λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Παγγαίου, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και τους Ιερείς για την παρουσία τους στην τελετή. Εν συνεχεία ευχήθηκε προς τους Δημοτικούς Συμβούλους για μια καλή και δημιουργική χρονιά για το καλό του Δήμου Παγγαίου και προς όφελος  των Δημοτών.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button