37 κάδοι ανακύκλωσης ρούχων θα τοποθετηθούν στο Δήμου Παγγαίου

Ημ/νία

Στον Δήμο Παγγαίου προωθούμε τις διαδικασίες που αφορούν την ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών απορριμμάτων.

Προβλέπεται ο σχεδιασμός δράσεων χωριστής συλλογής διαφορετικών ανακυκλώσιμων υλικών και η συγκεκριμένη δράση αφορά την διαχείριση μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης-υπόδησης και λοιπών υφασμάτων ειδών, με την τοποθέτηση σχετικών κάδων σε συνεργασία με τις Τοπικές κοινότητες .

Υπάρχει δε σχετική πρόβλεψη για την κάλυψη αιτημάτων του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου ή άλλου φορέα (π.χ Φιλόπτωχη Αδελφότητα –εκκλησίες κ.λ.π ) για ρουχισμό σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Σε πρώτη φάση θα τοποθετηθούν 37 κάδοι ως εξής:

Ελευθερούπολη ( Χορτοκόπι –Ακροβούνι) ,Αντιφίλιπποι ,Αμισιανά ,Κοκκινόχωμα ,Νέα Πέραμος ,Ελαιοχώρι ,Ελευθερές ,Νέα Ηρακλείτσα ,Νικήσιανη (Άγιος Χριστόφορος –Γεωργιανή) , Παλαιοχώρι ,Οφρύνιο ,Παραλία Οφρυνίου ,Γαληψός ,Μουσθένη και Αυλή.

Ο αριθμός και η θέση των κάδων δύναται να αλλάξει εφόσον τροποποιηθούν τα πληθυσμιακά δεδομένα της κάθε κοινότητας .Η συλλογή θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης του/της προέδρου της κοινότητας για την πληρότητα των. Τέλος θα τοποθετηθούν δίπλα στους μπλε κάδους της ανακύκλωσης για πρακτικούς λόγους και με ευθύνη των προέδρων των αντίστοιχων κοινοτήτων.

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα