Α. Δημοσχάκης: “Πάγιο το αίτημα της επαναλειτουργίας του Εργοστασίου Ζάχαρης στην Ν.Ορεστιάδα”!!!

Ημ/νία

Χρήσιμη συνάντηση εργασίας με τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση είχε την Παρασκευή (01/07) στην Αθήνα ο βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το πάγιο αίτημα της επαναλειτουργίας του Εργοστασίου Ζάχαρης στην Ν. Ορεστιάδα, αίτημα που διεκδικεί ο βουλευτής Έβρου με συνέπεια επί σειρά ετών.

Παράλληλα υπογράμισε ότι η παραγωγή τεύτλων συνεχίζει να αποτελεί μια εκ των δυναμικότερων και οργανωμένων καλλιεργειών στην περιοχή μας, με εξοπλισμό και υποδομές προσαρμοσμένες στις ανάγκες τις καλλιέργειας.

Ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι η επαναλειτουργία του εργοστασίου αποτελεί πάγια στόχευση της Κυβέρνησης η οποία προσανατολίζεται σε ένα μοντέλο λειτουργίας, η οποία θα εξασφαλίζει την απορρόφηση αγροτικού προϊόντος από όλη την ΠΑΜ-Θ!

Επίσης γνωστοποίησε ότι θα επισκεφτεί την περιοχή μας προκειμένου να κάνει αυτοψία στον εργοστασιακό χώρο & να έχει επαφές με τους θεσμικούς αλλά και με τους πρωταγωνιστές που είναι οι παραγωγοί μας.

Η ατζέντα της συζήτησης περιελάμβανε θέματα-ορόσημα για την ανάπτυξη της περιοχής όπως η αναβάθμιση των Σημείων Εισόδου- Εξόδου Κήπων & Καστανιών, ζητήματα που σχετίζονται με την διαχείριση των υδάτινων όγκων σε σχέση με τις όμορες χώρες καθώς επίσης και για οραματικά έργα στην περιοχή της Θράκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα