Aftodioikisi.gr: Το μεγάλο φιάσκο με την ομάδα της Καβάλας και το αυτογκόλ του Δημάρχου

Ημ/νία

Αιχμές σε δηλώσεις του άφησε ο δικηγόρος, πρώην μέτοχος της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλας και δημοτικός σύμβουλος, Μπάμπης Κουφατζής, κατά την διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας για την διοίκηση του Ιρανοκαναδού επιχειρηματία Alexander Haditaghi, ο οποίος άφησε την ομάδα στα «κρύα του λουτρού» και σε υποβιβασμό.

Ο κ. Κουφατζής, αναφέρθηκε σε χρέη τα οποία άφησε πίσω του ο επιχειρηματίας, τόσο σε ποδοσφαιριστές όσο και σε ιδιώτες της Καβάλας.

Παράλληλα τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει σε βάθος έλεγχος των οικονομικών της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλας για τα ποσά που ακούστηκε (κάτι εκατομμύρια) ότι ξοδεύτηκαν σε υποδομές, αναφέροντας αν υπάρχουν τα αντίστοιχα τιμολόγια.

Τέλος απορίας άξιον είναι αν ο Δήμος Καβάλας έχει εισπράξει από την ΠΑΕ τα οφειλόμενα και με ποιόν τρόπο, αναρωτήθηκε ο Μπάμπης Κουφατζής!

Όλα ξεκίνησαν από σχεδιασμούς που εκτυλίχθηκαν στα σαλόνια του ιστορικού ξενοδοχείου Ιμαρέτ, όπου μέσα στην ανατολίτικη ατμόσφαιρά του έγιναν τα …ανατολίτικα παζάρια με ομάδα ατόμων προσκείμενη στον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη και με αιχμή του δόρατος, τον Ιρανοκαναδό επιχειρηματία, Alexander Haditaghi.

Η παρουσία του Alexander Haditaghi, τον οποίο με επιστολή του ο δήμαρχος Καβάλας τον ισχυροποιούσε, για να πείσει ως προς τις καλές προθέσεις του, στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, χαρακτήριζε ως την σανίδα σωτηρίας της τοπικής ομάδας του ΑΟΚ, και της τοπικής επιχειρηματικότητας, κατέληξε σε πρόβλημα για τον φίλαθλο κόσμο της Καβάλας και ένα μεγάλο φιάσκο.

Το τέλος της ιστορίας είναι η ηθελημένη φυγή του επιχειρηματία, Alexander Haditaghi, αφήνοντας την ομάδα ουσιαστικά στο κενό. Ουσιαστικός αυτουργός αυτής της τραγικής κατάληξης είναι ο δήμαρχος Καβάλας, σύμφωνα με τους φιλάθλους της ομάδας του ΑΟΚ που στην προσπάθειά του να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά και με κάθε άλλο τρόπο την ομάδα της Καβάλας έβαλε αυτογκόλ και του γύρισε μπούμερανγκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα