Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Την ενίσχυση της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας θα επιδιώξει η νέα διοίκηση της Περιφέρειας

Ημ/νία

Την υπόσχεση ότι η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας θα είναι πρώτη προτεραιότητα για τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έδωσε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε ο επανεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος Α.Μ.Θ., Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.
”Παρακολουθούσαμε όλο αυτό το διάστημα τα τεκταινόμενα, ήμασταν μία ενεργή αντιπολίτευση και πλέον είμαστε στη διοίκηση της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. Σίγουρα έχουμε ιεραρχήσει κάποια πράγματα και είναι δεδομένο ότι η Π.Ε. Καβάλας θα είναι η πρώτη προτεραιότητα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Όλα τα μείζονα θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας θα τρέξουν δυναμικά”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωσηφίδης.
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗ
”Για παράδειγμα θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση με τα κουνούπια, ειδικά στην περιοχή του Δήμου Νέστου, καθώς το πρόβλημα συνεχίζεται ακόμη και σήμερα. Επίσης κάποια έργα πνοής που πρέπει να προχωρήσουν και εν ολίγοις θέλω να πω ότι η Περιφέρεια θα είναι ενεργή, δεν θα είναι κομπάρσος, δηλαδή αυτό που γινόταν τα τελευταία χρόνια με τη διοίκηση του κ. Χρήστου Μέτιου. Έχουμε εικόνα για όλα τα θέματα, γιατί τα παρακολουθούσαμε και περιμένουμε από την απελθούσα διοίκηση να μας ενημερώσει. Η θητεία μας αρχίζει από την 1η Ιανουαρίου και θεωρώ αυτονόητο ότι η απελθούσα διοίκηση θα προχωρήσει εφεξής καθαρά σε διαδικαστικά θέματα, διεκπεραιωτικά”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωσηφίδης.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΘΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
”Κάναμε μια υπεύθυνη αντιπολίτευση αυτά τα τέσσερα χρόνια, δεν κάναμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση ή για το θεαθήναι. Επειδή είμαι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, το 80% των θεμάτων τα ψηφίζαμε και εμείς. Εκεί που δεν συμφωνούσαμε φυσικά και καταψηφίζαμε, γιατί δεν ήμασταν εκεί πέρα για να λέμε σε όλα ”ναι”. Άρα έχουμε εικόνα και βέβαια ό,τι καλό βρούμε από την απελθούσα διοίκηση θα το συνεχίσουμε, ενώ τα κακώς κείμενα θα τα αλλάξουμε όλα. Θα είμαστε ενεργοί, γι’ αυτό πρέπει να είναι σίγουροι οι πολίτες. Θα είμαστε παρόντες για να διεκδικήσουμε πολλά για την περιοχή μας, δεν θα αφήνουμε τα πράγματα να σέρνονται. Οι πολίτες μας εξέλεξαν για να κάνουμε την αλλαγή και θα την κάνουμε να είναι σίγουροι”, επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο κ. Ιωσηφίδης.

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα