Αλεξανδρούπολη: Στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας για χρήση ο δρόμος παραπλεύρως της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Ημ/νία

Με γοργούς ρυθμούς πραγματοποιούνται οι εργασίες βελτίωσης της ανώνυμης αγροτικής οδού παραπλεύρως της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Αλεξανδρούπολη με στόχο να διευκολυνθεί η κίνηση των αυτοκινήτων που κατευθύνονται προς Παλαγία για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν τα έργα κατασκευής του μικρού περιφερειακού δρόμου της πόλης.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν κατασκευή σχαρωτών για την απορροή των ομβρίων υδάτων σε μια περιοχή με συχνά πλημμυρικά φαινόμενα και ασφαλτόστρωση της οδού.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας και θα αποδοθεί στους συμπολίτες μας για την ασφαλή πλέον διέλευση τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα