Αναστασία Τζαμπαζλή: «Τιμούμε και σεβόμαστε το σημαντικότατο ρόλο της Αστυνομίας»

Ημ/νία

Την ιδιαίτερη ευτυχία της για την συνεργασία και υποστήριξη του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Καβάλας από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, εξέφρασε η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, κυρία Αναστασία Τζαμπαζλή, κατά τον χαιρετισμό της στο 38ο Συνέδριο της Ένωσης στην Καβάλα.

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών, όπως είπε η κυρία Τζαμπαζλή, «για μία ακόμη φορά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο κι αποδεικνύει την ανθρωπιά και την ευαισθησία της Αστυνομίας, για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως αυτή των Ατόμων με Αναπηρία».

Η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ευχαρίστησε από καρδιάς τους αστυνομικούς αφενός για την πρόσκληση που της απηύθυναν για να παραστεί στην έναρξη των εργασιών του συνεδρίου και αφετέρου υποστηρίζοντας τις δράσεις του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων.

«Τιμούμε και σεβόμαστε το σημαντικότατο ρόλο της Αστυνομίας και του Έλληνα Αστυνομικού στην εν γένει καλή λειτουργία και πρόοδο της κοινωνίας μας», σημείωσε.

Αναφερόμενη στο Παράρτημα, τόνισε ότι αυτό «επιθυμεί κι επιδιώκει να αποτελέσει ‘’ένα ζωντανό κύτταρο’’ της κοινωνίας κι έτσι συμμετέχει σε δράσεις και συνεργασίες με εκπαιδευτικούς κι άλλους κοινωνικούς φορείς, με στόχο -μεταξύ των άλλων-την προώθηση κι επίλυση των θεμάτων και προβλημάτων που απασχολούν τα ΑμεΑ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα

Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη μεταναστών στη Νέα Ηρακλείτσα- Βίντεο

Αστυνομική καταδίωξη πραγματοποιείτε αυτή...

Reuters: Η Ρωσία απελαύνει οκτώ Έλληνες διπλωμάτες

Οκτώ Έλληνες διπλωμάτες απελαύνει...

Υποψήφιος Βουλευτής Καβάλας ο Λεωνίδας Παππάς

Ο Δικηγόρος Καβάλας Λεωνίδας...