Χ. Γιαλαμάς: Οι νέοι 250 συνοριοφύλακες έχουν ετήσια σύμβαση – “αγώνας” να πείσουμε την πολιτική ηγεσία για μονιμοποίηση

Ημ/νία

Ετήσια σύμβαση με δυνατότητα ανανέωσης υπογράφουν οι 250 νέοι συνοριοφύλακες στον Έβρο που ορκίστηκαν σήμερα Παρασκευή 21/10 στο δημοτικό στάδιο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Συνοριοφυλάκων, Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά, πρέπει να δοθεί αγώνας με την πολιτική ηγεσία προς μονιμοποίηση και εξασφάλιση του μέλλοντος των νέων αυτών παιδιών.

«Μετά από 20 χρόνια είχαμε προσλήψεις 400 νέων συνοριοφυλάκων, έχουμε άλλες 250 που μπαίνουν στην ενεργό δράση 23/10… Ο σκοπός μας ως σωματείο είναι να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά, καθώς βλέπουμε ότι το μεταναστευτικό συνεχίζεται για χρόνια» επεσήμανε χαρακτηριστικά στο φακό του “e24“.

«Σίγουρα κάθε νέο προσωπικό μας βοηθά πολύ, ωστόσο περιμένουμε να γίνουν άλματα για την αναβάθμιση του συστήματος επιτήρησης. Δεν ξέρουμε πόσο γρήγορα θα γίνει η επέκταση του φράχτη – όπου έχει γίνει τα αποτελέσματα είναι θεαματικά» πρόσθεσε αναφορικά με τον εξοπλισμό που έχουν στη διάθεσή του οι συνοριοφύαλακες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα