Χορηγία του Ομίλου Alexandrion Saber Distilleries 1789 S.R.L. στον Δήμο Καβάλας – Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας

Ημ/νία

Ο Όμιλος Alexandrion Saber Distilleries 1789 S.R.L. που δραστηριοποιείται στη Ρουμανία, την Ευρώπη και τις Η.Π.Α. και με την επένδυση του πρώτου αποστακτηρίου αιθυλικής αλκοόλης αγροτικής προέλευσης στη ΒΙ.ΠΕ. Καβάλας, προσέφερε στον Δήμο Καβάλας εκατό (100) αδιάβροχα μπουφάν και τριάντα πέντε (35) αντισηπτικά gel ηλεκτρονικού τύπου, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από την διασπορά του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, ευχαρίστησε μέσω επιστολής του τον Όμιλο Alexandrion Saber Distilleries 1789 S.R.L. για την ευγενική χορηγία του, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι “τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, το ασίγαστο ενδιαφέρον του Ομίλου σας για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, αναμένεται να συμβάλει κατά τρόπο αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της τρέχουσας περιόδου. Είθε η ενέργεια σας να βρει μιμητές που θα ακολουθήσουν το παράδειγμα σας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα