Εκδήλωση της ΝΔ στην Αλεξανδρούπολη με θέμα «Ισχυρή Ελλάδα στο νέο διεθνές περιβάλλον»

Ημ/νία

Για το «μενού» των θεμάτων που θα αναπτυχθούν στην επερχόμενη ημερίδα «Ισχυρή Ελλάδα στο νέο διεθνές περιβάλλον» που θα διοργανώσει στην Αλεξανδρούπολη η Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου, Άκης Παρασκευόπουλος.

O Άκης Παρασκευόπουλος

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι:

ο τέως Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει η Νέα Δημοκρατία εν όψει της έναρξης της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης και η Γραμματεία Ελλήνων της Διασποράς, θα συνδιοργανώσουν ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Ισχυρή Ελλάδα στο νέο διεθνές περιβάλλον» τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Grecotel Astir Egnatia της Αλεξανδρούπολης.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης Τάσος Χατζηβασιλείου, ενώ θα συμμετάσχει και ο Γραμματέας Ελλήνων της Διασποράς Νίκος Θεοδωρόπουλος.

«Περιμένουμε τον κόσμο να παρακολουθήσει μια δυναμική συζήτηση με χρήσιμα πορίσματα για όλους. Εξάλλου, το ενδιαφέρον για τα παγκόσμια θέματα και την ισχυρή θέση της χώρας μας στο διεθνές περιβάλλον είναι στόχος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έχει ως κορωνίδα τον Έβρο, ως αρχή και τέλος των διεθνών εξελίξεων παγκοσμίως» επεσήμανε αναφορικά με την ημερίδα ο κ. Παρασκευόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα