Η ΚΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε στον εισαγγελέα στοιχεία για τις καταγγελίες της

Ημ/νία

Η ΑΕΚ κατέθεσε έναν ογκώδη φάκελο με στοιχεία, μετά τις πρόσφατες καταγγελίες για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο νομικός Σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, κατέθεσε το συγκεκριμένο φάκελο στο αρμόδιο τμήμα της Εισαγγελίας Αθηνών, με στόχο να στοιχειοθετήσει όσα ισχυρίστηκε την περασμένη εβδομάδα η Ένωση, μέσω ανακοίνωσης.

Υπενθυμίζεται πως οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν λόγο για εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ με αναφορές σε παράνομους στοιχηματισμούς, σε ύποπτες συνεργασίες μεταξύ ομάδων, παραγόντων και δημοσιογράφων, αλλά και καταχρηστική άσκηση καθηκόντων κάποιων μελών της επιτροπής αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι εντός της ημέρας είναι προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, που αναμένεται να αναφερθεί στις καταγγελίες της ΚΑΕ ΑΕΚ.

“Κατατέθηκε σήμερα ο φάκελος με τα στοιχεία, που έχουν περιέλθει σε γνώση μας ή έχουν υποπέσει στην αντίληψή μας. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχουμε καθήκον απέναντι στο νόμο, παραδίδουμε στη Δικαιοσύνη ό,τι γνωρίζουμε προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν πράξεις ποινικά κολάσιμες.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να καταφερθούμε εναντίον οποιουδήποτε. Απλώς, όπως ο κάθε πολίτης έχει υποχρέωση να προασπίζεται το δίκαιο και να διαφυλάττει την αλήθεια και να την αναδεικνύει, κάναμε αυτό που έπρεπε” δήλωσε ο κ. Αλεξίου, μετά την κατάθεση του φακέλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα