Μάκης Παπαδόπουλος: Μία αναγκαία και απαραίτητη παρέμβαση η ασφαλτόστρωση στον δρόμο της ΜΟΜΑ

Ημ/νία

Ο δρόμος της ΜΟΜΑ ήταν ένας πολύ επικίνδυνος δρόμος με λακούβες, ολισθηρότητα και μεγάλο πρόβλημα στον φωτισμό.

Περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό την ολοκλήρωση της μελέτης για τη μεγάλη παρέμβαση στον δρόμο της ΜΟΜΑ, η οποία βέβαια δεν προβλέπεται να ολοκληρωθεί τα επόμενα δύο χρόνια.

Ωστόσο, η πρόσφατη ασφαλτόστρωση που έγινε είναι μία θετική παρέμβαση που έλυσε κάποια προβλήματα, αλλά όχι όλα:

1) το έργο έγινε αποσπασματικά και όχι ολοκληρωμένα και οργανωμένα, γιατί ακριβώς εκκρεμεί η μεγάλη παρέμβαση (π.χ. πεζοδρόμια, κάγκελα, κτλ).

2) η ασφαλτόστρωση έγινε βιαστικά με τέτοιο τρόπο που “έχει σηκωθεί” ο δρόμος και έχει μειωθεί το ύψος του κράσπεδου (βλ. φωτογραφίες), γεγονός που δημιουργεί κινδύνους, αφού μπορεί ένα όχημα να βγει εύκολα από τον δρόμο στο πεζοδρόμιο και να τραυματίσει πεζό.

3) δεν έγινε καμία παρέμβαση στον φωτισμό του δρόμου. Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο και έπρεπε να έχει ήδη λυθεί. Δεν υπάρχει καλή ορατότητα και υπάρχει ο κίνδυνος είτε να χτυπήσει πεζός είτε να πέσει όχημα στον γκρεμό, καθώς δεν έχουν βάλει στηθαία ασφαλείας.

4) δεν έγινε διαγράμμιση στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζονται οι οδηγοί, κυρίως τις νυχτερινές ώρες, γεγονός που είναι πάρα πολύ επικίνδυνο και ειδικά για τους ξένους επισκέπτες μας που δεν γνωρίζουν τον δρόμο.

Εμείς βάζουμε σε προτεραιότητα τα έργα για την οδική ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των δημοτών.

Ωστόσο, κάποια σοβαρά προβλήματα πρέπει να λύνονται με τα έργα και να μη μένουν σε εκκρεμότητα για δεκαετίες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα