Μάκης Παπαδόπουλος: Να αποζημιώσει έμπρακτα η Δημοτική Αρχή τους επαγγελματίες και τους κατοίκους γύρω από την πλατεία Καπνεργάτη

Ημ/νία

Κάναμε ξανά αυτοψία σήμερα στις εργασίες που γίνονται στην πλατεία Καπνεργάτη και στους γύρω δρόμους. Αυτό που ζουν οι επαγγελματίες της περιοχής είναι ο ορισμός της ταλαιπωρίας, της ανοργανωσιάς και της έλλειψης συντονισμού με ευθύνη της διοίκησης του Δήμου!

  • Στις 17 Μαΐου ανοίγει ο ΔΕΔΔΗΕ το πεζοδρόμιο για εργασίες.
  • Στις 16 Ιουνίου (μετά από έναν μήνα) το κλείνει η ΔΕΥΑΚ.
  • Στις 17 Ιουνίου βάζει ο ΔΕΔΔΗΕ τις πλάκες.
  • Σήμερα, στις 22 Ιουνίου, ανοίγει ΠΑΛΙ το πεζοδρόμιο η ΔΕΥΑΚ, για να κάνει συνδέσεις! Είναι να γελάς και να κλαις ταυτόχρονα…

Όλο αυτό το διάστημα όμως, οι επαγγελματίες της περιοχής ζουν μία νέα οικονομική “καταστροφή” και είναι κυριολεκτικά “στο σκοτάδι” για το τι θα γίνει.

Κάποιοι αναγκάστηκαν ακόμη και να κλείσουν τα καταστήματά τους, γιατί δεν μπορούσαν να δουλέψουν σαν άνθρωποι και να κάνουν σωστά τον προγραμματισμό τους.

Κανείς δεν τους είχε ενημερώσει πότε θα άρχιζαν και πότε θα τελείωναν τα έργα και πόσες φορές ακόμη θα γίνουν έργα στα ίδια σημεία!

Εμείς ζητούμε από τη διοίκηση του Δήμου:

  • Να αποζημιώσει τους επαγγελματίες της περιοχής που υπέστησαν οικονομική βλάβη.
  • Να διασφαλίσει ΑΠΟ ΤΩΡΑ θέσεις στάθμευσης για τους κατοίκους της περιοχής, αυτές που έχασαν λόγω του έργου ανάπλασης της πλατείας Καπνεργάτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα