Νίκος Παναγιωτόπουλος: Προς οριστική λύση το πρόβλημα με τα οικόπεδα στο Παληό

Ημ/νία

Ένα χρόνιο πρόβλημα που απασχολούσε τους κατοίκους –ιδιοκτήτες οικοπέδων-αγροτεμαχίων του Παληού Καβάλας οδεύει προς οριστική λύση με την καθοριστική παρέμβαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Ν. Καβάλας κ. Νικολάου Παναγιωτόπουλου.

Συγκεκριμένα σε συνάντηση που είχε το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, στο πολιτικό του γραφείο στην Καβάλα με εκπροσώπους και νομικούς συμβούλους των άμεσα ενδιαφερομένων κατοίκων του Παληού, ο Υπουργός τους ενημέρωσε διεξοδικά για την επικείμενη ψήφιση του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο «Αστική Ανάπλαση – Αναζωογόνηση και άλλες Διατάξεις».

Κατόπιν τούτου οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων-αγροτεμαχίων στο Παληό θα μπορέσουν στο άμεσο μέλλον να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους, μετά από προσπάθειες και αγώνες που ξεπερνούν σε ορισμένες περιπτώσεις τα 30 και πλέον έτη.

Οι ίδιοι οι οικοπεδούχοι και οι νομικοί εκπρόσωποι τους ευχαρίστησαν θερμά τον υπουργό για τις ενέργειες του, αποδίδοντας του τα εύσημα για την πολυετή προσπάθεια επίλυσης του συγκεκριμένου ζητήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα