Ο Δήμαρχος Παγγαίου πορεύεται με τους νέους

Ημ/νία

Η νέα γενιά μπροστά για τον τόπο μας.

Με σπιρτάδα, όρεξη, με γνώσεις και ευαισθησίες αλλά και τη γλυκιά τρέλα της νιότης.

Αν με ρωτήσετε για τις κομματικές τους πεποιθήσεις πραγματικά δεν τις γνωρίζω – δεν με ενδιαφέρει άλλωστε.

Αν με ρωτήσετε τι ήταν αυτό που τους έχει επηρεάσει θα σας έλεγα να ρωτήσετε τους ίδιους, αν και η αγάπη για τον τόπο είναι δεδομένη.

Για ένα όμως είμαι σίγουρος – ότι θα δώσουμε μαζί τις μάχες του μέλλοντος, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα τα καταφέρουμε.

Γιατί η ανανέωση, η φρεσκάδα, οι νέες ιδέες ακόμη και η αμφισβήτηση είναι οξυγόνο για τις τοπικές κοινωνίες.

Ακολουθεί σύντομη παρουσίαση ορισμένων από αυτούς που θα συμμετέχουν στην μεγάλη παράταξη “ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”

📍Μάρκος Μάρκου: Γεννήθηκε το 1998 στην Καβάλα και κατοικεί στην Κάριανη. Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση των Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας. Εργάζεται ως Οικονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων παράλληλα με την ενασχόληση του με τις αγροτικές καλλιέργειες. Είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Παγγαίου (ΔΗΣΥΝ).

📍Σοφιανόπουλος Σωτήρης: Γεννήθηκε το 2001 στην Καβάλα και κατοικεί στον Πλατανότοπο. Σπουδάζει στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος του Δ.Σ. και της Διοικητικής Επιτροπής του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Παγγαίου. Είναι εθελοντής καθηγητής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Παγγαίου και μέλος του ΜΚΟ οικονομικού χαρακτήρα INFAN.

📍Αβραάμ Μαρουφίδης: Γεννήθηκε το 2000 στην Καβάλα και κατοικεί στην Ελευθερούπολη. Σπουδάζει Δημοσιογραφία και Επικοινωνία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κάνει την πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 ως δημοσιογράφος στο τμήμα Ειδήσεων. Είναι εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥΝ του Δήμου Παγγαίου.

📍Νεστορίδου Αγγελική: Γεννήθηκε το 2002 στην Καβάλα και κατοικεί στην Ελευθερούπολη. Σπουδάζει στο τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Είναι Γενική Γραμματέας του ΔΗΣΥΝ του Δήμου Παγγαίου.

📍Γιώργος Νικολαΐδης: Γεννήθηκε στην Καβάλα το 2000 και κατοικεί στην Ακροβούνι. Σπουδάζει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, έχει πτυχίο από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο ίδιο αντικείμενο. Υπεύθυνος Marketing και Ανάπτυξης στην εταιρεία Σ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.. Είναι Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥΝ του Δήμου Παγγαίου. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Ελευθερούπολης.

📍Δουρτμές Νίκος: Γεννήθηκε το 1993 στην Καβάλα και κατοικεί στην Νικήσιανη. Είναι Γεωπόνος και Παραγωγός, απόφοιτος του τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

📍Μακρής Παντελής: Γεννήθηκε το 1988 στην Καβάλα και κατοικεί στην Γεωργιανή. Ασχολείται με την Σιδηρουργία και με το Εμπόριο Σιδήρου.

📍Χατζόπουλος Μιχάλης: Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1994 και κατοικεί στην Ελευθερούπολη. Σπούδασε στο τμήμα Γαιοπληροφορικής και Τοπογραφίας του ΤΕΙ Σερρών. Είναι Αγρότης και Κτηνοτρόφος.

📍Δουλγέρης Θεόφιλος: Γεννήθηκε στη Καβάλα το 1991 και κατοικεί στην Ελευθερούπολη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος ειδίκευσης Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος. Από το 2019 φοιτά στο Πανεπιστήμιο European University EurAka της Ελβετίας στο τμήμα της Νομικής. Από το 2015 είναι Οικονομολόγος και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Εργάστηκε ως Οικονομολόγος στην Αναπτυξιακή Καβάλας. Εργάζεται ως συνεργάτης στο Δικηγορικό Γραφείο της Α. Χ. Δημητρακούδη.

♦️Η Νεστορίδου Αγγελική δεν κατάφερε να παραβρεθεί λόγω κακοκαιρίας .

ΥΓ : Ο νεαρός στο κέντρο είμαι εγώ 😂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα