“Ωφέλιμη η συζήτηση ουσίας και όχι εντυπωσιασμού” δηλώνει για τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. ο πρόεδρος του Σώματος Κωνσταντίνος Πεφάνης

Ημ/νία

Συνεδριάζει την Δευτέρα δια ζώσης το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Ο πρόεδρος του κ. Κωνσταντίνος Πεφάνης επιτέλους θα συνεδριάσουν με τον συνηθισμένο τρόπο.

Όπως ανέφερε “Ήρθε η ώρα να συνεδριάσουμε δια ζώσης. Αυτή την στιγμή ο νόμος μας δίδει το δικαίωμα και ο νόμος που ισχύει πια μας λέει ότι καταργούνται όλοι οι περιορισμοί λόγω πανδημίας.

Άρα πάλι μέτρα, φυσικό αερισμό, μέτρα τήρησης και αντισηπτικό αλλά και με προαιρετική μάσκα θα πάμε σε δια ζώσης συνεδρίαση. Δεν αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους. Όλοι προσέχουμε για να έχουμε».

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αναφορικά με τα θέματα ημερήσιας διάταξης σημείωσε πως «Όσο για τα θέματα, θα έχει τυπικά θέματα να ασχοληθεί το Σώμα αν και ακόμη μπορεί και απλά να συνεδριάζουμε έξι ώρες…. Και στα μη σημαντικά έχουμε λόγο και άποψη. Όλα ξεκινούν από φιλοδοξίες, χαρακτήρα και στόχο του καθενός. Αν στόχος είναι η προσφορά καλώς. Αλλιώς αν υπάρχει στόχος αυτοπροβολής τότε κάπου χάνεται το παιχνίδι.

Και εγώ θέλω τα έργα και όχι τον εντυπωσιασμό. Θέλω συζήτηση ουσίας και όχι εντυπωσιασμού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα