Παναγιωτόπουλος: Σε αυτούς που καθημερινά προκαλούν, απαντάμε πως «Δεν ξεχνάμε»

Ημ/νία

«Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου μνήμης του ποντιακού ελληνισμού είναι ακριβώς απόδειξη ότι κανείς δεν ξέχασε και κανείς δε θέλει να ξεχάσει», υπογράμμισε ο υπουργός

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Νέα Πέραμο Καβάλας, για τα αποκαλυπτήρια Μνημείου αφιερωμένο στον Ποντιακό Ελληνισμό, ο υπουργός διευκρίνισε:

«Αυτοί που σε καθημερινή πλέον βάση μας προσβάλουν και μας προκαλούν και μας προτρέπουμε να μην ξεχάσουμε, πρέπει να πάρουν την απάντησή τους. Εμείς τους απαντάμε ότι ούτε προκαλούμε, ούτε προσβάλουμε αλλά ναι δεν ξεχνάμε».

Ο υπουργός σημείωσε ακόμη, πως «Δεν ξεχνάμε, δεν γιορτάζουμε επετείους αλλά καλούμαστε να επαναφέρουμε στο μυαλό μας την βαριά ιστορική μνήμη και αν είναι δυνατόν να διδαχθούμε από αυτήν για να προχωρήσουμε παρακάτω».

«Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου μνήμης του ποντιακού ελληνισμού είναι ακριβώς απόδειξη ότι κανείς δεν ξέχασε και κανείς δε θέλει να ξεχάσει. Και να ξέρουν όλοι ότι το ότι δεν ξεχνάμε και επιλέγουμε να μην ξεχάσουμε, δεν είναι σημείο αδυναμίας αλλά είναι η πηγή της δύναμής μας» συμπλήρωσε ο Υπουργός Άμυνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα