Παράδοση– παραλαβή καθηκόντων Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού παρουσία του Χ.Τοψίδη- Συνάντηση και με τους αγρότες

Ημ/νία

Την τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού (Δ’ ΣΣ) «ΘΡΑΚΗ», από τον Αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο στον Αντιστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο, παρακολούθησε την Παρασκευή 26/01- ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.
Στο περιθώριο της τελετής, που έγινε στην Ξάνθη, ο κ. Περιφερειάρχης είχε και σύντομες συναντήσεις με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και υψηλόβαθμους Επιτελείς του Στρατού και άλλων Σωμάτων Ασφαλείας.

Ευρισκόμενος στην Κομοτηνή, ο κ. Τοψίδης παρέλαβε υπόμνημα αιτημάτων από τους αγρότες της Ροδόπης, που διαμαρτύρονται διά των θεσμικών τους οργάνων. Ο κ. Περιφερειάρχης απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωθέντες έμπροσθεν του κτιρίου Διοίκησης της ΠΑΜΘ, τόνισε ότι ήδη η διοίκηση της Περιφέρειας εργάζεται για την επίλυση ζητημάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της και αφορούν τον Πρωτογενή Τομέα.

Ο κ. Τοψίδης υπογράμμισε ότι η Διοίκηση θεωρεί τον Πρωτογενή Τομέα ως τον πρώτο αναπτυξιακό πυλώνα της Περιφέρειας ΑΜΘ και εξήγησε ότι στόχος του είναι να στηρίξει τα αιτήματα του κλάδου στο μέτρο του δυνατού. Ανακοίνωσε ακόμη ότι στο προσεχές διάστημα θα γίνει στην έδρα της Περιφέρειας και σύσκεψη για αγροτικά θέματα, παρόντος και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπου και σε αυτήν θα συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο.

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα