Πρωτοπορεί και πάλι η Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του ΠΓΝΑ

Ημ/νία

Μία πρωτοποριακή επέμβαση πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουλίου, στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, διαδερμική κατάλυση κολπικής μαρμαρυγής με την νεότερη μέθοδο της ενδοσκοπικής κατάλυσης με laser (Cardio Focus) από τον Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής Καθηγητής Καρδιολογίας κ. Δημήτριο Ν. Τζιακά και την ομάδα του, σε ασθενή με υποτροπιάζοντα επεισόδια συμπτωματικής κολπικής μαρμαρυγής.

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Δ. ΤΖΙΑΚΑΣ

“Θα θέλαμε με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε την Προϊσταμένη της Αιμοδυναμικής Μονάδος κα. Ουλιανούδη και το Νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και τους Τεχνολόγους της Αιμοδυναμικής Μονάδος, που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της επέμβασης.

Σημαντική συμβολή στην επεμβατική διαδικασία διαδραμάτισε και το Αναισθησιολογικό Τμήμα με προεξάρχουσα την Επικ. Καθηγήτρια κα. Χλωροπούλου Πελαγία με το Νοσηλευτικό προσωπικό που την συνεπικούρησε και για αυτό θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Καρδιολόγο κ. Κατσάρα Δημήτριο για το εκπαιδευτικό proctoring” αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο καθηγητής Τζιακάς.

Πηγή: “Η Γνώμη”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα