Ρεγγίνα Μακέδου: «Αγκάλιασα άνθρωπο μετά από 7 μήνες»

Ημ/νία

Η Ρεγγίνα Μακέδου πάλεψε με τη λευχαιμία και τα κατάφερε, παραδίδοντας μαθήματα δύναμης και ζωής. Με αναρτήσεις στα social media, η γυμνάστρια και χορεύτρια μοιράζεται συχνά λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της και στέλνει αισιόδοξα μηνύματα.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η Ρεγγίνα Μακέδου ανέβασε μία φωτογραφία της και στη λεζάντα της αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι μια αγκαλιά, που για τους περισσότερους από εμάς είναι δεδομένη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, έκανε επτά ολόκληρους μήνες να αγκαλιάσει έναν άνθρωπο, καθώς απέφευγε τις επαφές με κόσμο προκειμένου να είναι ασφαλής. Επίσης, περιέγραψε τα συναισθήματά της και συγκίνησε.

«Στα μάτια… Εκεί αν ξέρεις θα δεις την κούραση, την χαρά της προόδου, την ευγνωμοσύνη για το σήμερα, την θλίψη και τα γιατί, την αγάπη, την Δύναμη!!! Χτες ήταν η πρώτη φορά που αγκάλιασα άνθρωπο μετά από 7 μήνες…» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου. «Δεν ξέρω ποιος την χρειαζόταν πιο πολύ αυτή την αγκαλιά …οι λόγοι δεν εξηγούνται εδώ δεν υπάρχει λόγος… σημασία έχει η αγκαλιά… Ναι… προσέχω τόσο πολύ που για όλο αυτό το καιρό δεν με έχει ακουμπήσει άνθρωπος ίσως μια χειραψία…» πρόσθεσε.

Πηγή: www.newsit.gr

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα