Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας για την επιτυχία της ομάδας βόλεϊ ΣΑΡΙΣΑ (Α.Ο.ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ)

Ημ/νία

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης στο φάιναλ φορ Νεανίδων της Ένωσης Σωματείων Περιφέρειας Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Αμυγδαλεώνα “ΣΑΡΙΣΑ”.

“Στην ομάδα Νεανίδων “ΣΑΡΙΣΑ” του Αθλητικού Ομίλου Αμυγδαλεώνα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Κατάφερε, απέναντι σε ομάδες που εκπροσωπούν μεγάλες πόλεις της περιοχής μας, να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο φάιναλ φορ της Ένωσης Σωματείων Περιφέρειας Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, και να εξασφαλίσει, εκτός απροόπτου, μία θέση στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, με τη συμμετοχή δεκαέξι ομάδων.

Η νέα διάκριση της ομάδας του Αμυγδαλεώνα δείχνει ότι τόσο η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, όσο και οι αθλήτριες του Όμιλου, βρίσκονται σταθερά σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Ο Δήμος Καβάλας θα σταθεί στο πλευρό τους, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο, για να συνεχίσουν την υπέροχη διαδρομή τους στον χώρο του Αθλητισμού”.

Οι αγώνες της τελικής φάσης πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιανουαρίου 2023 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Γεωργιανής, με τη συμμετοχή των ομάδων ΣΑΡΙΣΑ, Γ.Σ. Δράμας, Α.Ο. Σερρών και Αμαζόνες Μαΐστρου.

Στον μεγάλο τελικό, η ομάδα του Γ.Σ. Δράμας κέρδισε με 3-1 σετ τη ΣΑΡΙΣΑ.

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα