Σωτήρης Παπαδόπουλος: Δεν είναι αυτοσκοπός μου να γίνω Δήμαρχος ή να πάρω κάποια θέση, απλά σέβομαι τις διαδικασίες

Ημ/νία

Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας κ. Σωτήρης Παπαδόπουλος δήλωσε παρών στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Καβάλας ως υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας. Ο ίδιος σημείωσε ότι κινείται με βάση τις οδηγίες του κόμματος της ΝΔ.

Όπως τόνισε αρχικά “Συνεχίζω να λέω ότι πρέπει να βγει ένας υποψήφιος δήμαρχος από τον χώρο μας. Αυτό λέω από το 2019. Δηλώνω βέβαια παρών στις επόμενες εκλογές για υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας, έχω μάλιστα ήδη υποβάλλει την αίτησή μου στα κεντρικά του κόμματος και αυτό όφειλα να κάνω οπότε αναμένω αξιολόγηση.

Αυτή η διαδικασία πρέπει να ακολουθείται και αυτό κάνω και εγώ. Η αξιολόγηση θα γίνει μετά τις βουλευτικές εκλογές που πιθανότατα θα έχουμε το φθινόπωρο οπότε θα έχουμε αρκετό χρόνο για να στηριχθεί ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ για τον Δήμο Καβάλας.

Έχω μάθει να λειτουργώ με στρατηγική και όχι βιαστικά και βέβαια ούτε να παρασύρομαι από κάποιες εφήμερες πιέσεις».

ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ

Και πρόσθεσε πως «Κάποιοι βιάζονται αλλά ο καθείς ακολουθεί τη δική του τακτική και στο τέλος θα φανεί ποιος έκανε το σωστό.

Μετά τις εθνικές εκλογές θα γίνει μια δημοσκόπηση σε όλες τις μεγάλες πόλεις και βάσει αυτής θα δοθεί και η στήριξη σε υποψηφίους δημάρχους. Έτσι θα φανεί και αντικειμενικά η δύναμη του καθενός και έτσι θα αναδειχθεί ο υποψήφιος.

Όσοι πιστεύουν ότι είναι δυνατοί ή είναι αυτόκλητοι μάλλον θα πάνε σπίτι τους ή θα συνταχθούν με την στήριξη – φανερή ή άτυπη – του προσώπου που θα επιλέξει η ΝΔ.

Προς το παρόν όμως όλοι μαζί πρέπει να στηρίξουμε την κυβέρνηση και στην εκστρατεία για τις εκλογές. Αυτή είναι η προτεραιότητα μας”.

ΟΧΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ

Ο ίδιος τονίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλει να ειπωθεί ότι “αυτός χρησιμοποιεί το κόμμα για να πετύχει τα προσωπικά του θέλω! Μακριά από εμένα τέτοιες τακτικές για αυτό και συντάσσομαι με τις όποιες αποφάσεις του κόμματος που θα βγουν μέσα από μια αντικειμενική διαδικασία.

Δεν είναι αυτοσκοπός μου να γίνω Δήμαρχος ή να πάρω κάποια θέση. Και οικονομικά και επαγγελματικά είμαι εντάξει. Απλά σέβομαι τις όποιες αποφάσεις των διαδικασιών”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα