Σωτήρης Παπαδόπουλος: Είναι λογικό οι πολίτες να μην είναι ικανοποιημένοι από τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας

Ημ/νία

Δημοσκόπηση για τους δήμους δείχνει δυσαρέσκεια των πολιτών για τους δημάρχους. Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Σωτήρη Παπαδόπουλο οι πολίτες είναι μόνο στο 1/3 ικανοποιημένοι από τις Διοικήσεις των Δήμων.

Όπως ανέφερε “Όντως το πρωί είδα τις εφημερίδες, ότι έχει γίνει δημοσκόπηση σε πανελλαδικό επίπεδο για την αποτελεσματικότητα των Δήμων και διαπιστώνεται ότι το 1/3 των ερωτηθέντων είναι μετά βίας ικανοποιημένο από τη δραστηριότητα των σημερινών διοικήσεων των Δήμων.

Λογικά παρόμοια είναι η κατάσταση και στην Καβάλα και αυτό βγαίνει από το μέσο όρο…. Ίσως να έχουμε ακόμη μεγαλύτερο αρνητικό αποτέλεσμα. Απλά τα σημάδια και οι δείκτες δεν είναι καλοί και θεωρώ ότι κάποιοι Δήμοι έκαναν μεγαλύτερα βήματα….

Θα μπορούσαν οι Δήμοι με τα χρήματα που έχουν πάρει από το υπουργείο Εσωτερικών να κάνουν και καλύτερη διαχείριση των κονδυλίων. Η πανδημία έχει παίξει ρόλο αλλά σε επίπεδο δράσεων του Δήμου Καβάλας δεν έχει επηρεάσει την καθημερινότητα και τα έργα που πρέπει να γίνουν από το Δήμο Καβάλας. Παρόλα αυτά σε αρκετούς Δήμους ο δείκτης είναι χαμηλός”.

ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Ο ίδιος για μια ακόμη φορά έκανε λόγο για εικόνα εγκατάλειψης στο ανοικτό κολυμβητήριο Καβάλας. “Ένα σημείο που μπορεί να προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις. Περνούν οι τουρίστες και κανείς δεν θέλει να έχει μια τέτοια εικόνα στην πόλη του. Άρα κάτι πρέπει να γίνει και δη άμεσα, απλά δεν φαίνεται αυτό να είναι προτεραιότητα του Δημάρχου” τόνισε καταληκτικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα