Στην Ελευθερούπολη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 ΣΕΓΑΣ

Ημ/νία

Την 1η και 2η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Ελευθερούπολη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 ΣΕΓΑΣ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, κ.Γάκης Χρήστος, ο οποίος, ύστερα από πρόταση του Περιφερειάρχη κ.Χρήστου Μέτιου, συνεργάστηκε με τον Δήμο Παγγαίου για την συγκεκριμένη συνδιοργάνωση, δήλωσε τα εξής:

«Ο Δήμος Παγγαίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια ΑΜΘ συνδιοργανώνουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 ΣΕΓΑΣ, στην Ελευθερούπολη.

Μια μεγάλη διοργάνωση, η οποία είναι τιμή μας που φιλοξενείται στην περιοχή μας. Περισσότεροι από 700 αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας θα συμμετέχουν στους αγώνες, δίνοντας ένα νέο στίγμα στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής.

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, για το οποίο, από την πρώτη στιγμή, ο Περιφερειάρχης, κ.Χρήστος Μέτιος, έδειξε το ενδιαφέρον του, ώστε να γίνει πραγματικότητα.

Η διοργάνωση αυτή αποδεικνύει πως η περιοχή μας έχει τις υποδομές και τις δυνατότητες να φιλοξενεί αγώνες υψηλού κύρους, ενώ ταυτόχρονα προβάλλει και διαφημίζει τον τόπο μας σε όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμος Παγγαίου και προσωπικά ο Δήμαρχος, κ.Φίλιππος Αναστασίαδης, έχει αποδείξει ότι στηρίζει και επενδύει στον αθλητισμό, αναβαθμίζοντας τις αθλητικές υποδομές και στηρίζοντας ενεργά τα αθλητικά σωματεία του Δήμου, με αποτέλεσμα να μπορούν να φιλοξενούνται πλέον μεγάλα αθλητικά γεγονότα στο Παγγαίο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα