Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Θάσου για τον ορισμό του Παναγιώτη Αρχοντή ως Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού της Περιφέρειας ΑΜΘ

Ημ/νία

Μετά την ανακοίνωση των νέων Θεματικών και Χωρικών Αντιπεριφερειαρχών από τον νέο Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χριστόδουλο Τοψίδη, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε.
«Συγχαίρουμε τον νέο Περιφερειακό Σύμβουλο της Περιφερειακής Ενότητας Θάσου κ. Παναγιώτη Αρχοντή για την ανάληψη του σημαντικού χαρτοφυλακίου του Τουρισμού της Περιφέρειας ΑΜΘ για την νέα Αυτοδιοικητική Περίοδο, ως νέος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας ΑΜΘ.
Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα καθήκοντά του, προς όφελος του Τουριστικού Τομέα της Περιφέρειας και της Θάσου.
Η Διοίκηση του Δήμου Θάσου θα συνεργαστεί στενά μαζί του προς όφελος των πολιτών της Περιφέρειας και της Θάσου.
Ευχαριστούμε θερμά τον νέο Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χριστόδουλο Τοψίδη για την απόφασή του να αναθέσει το χαρτοφυλάκιο του τουρισμού της Περιφέρειας ΑΜΘ στον Περιφερειακό Σύμβουλο της Θάσου κ. Παναγιώτη Αρχοντή, αναγνωρίζοντας έμπρακτα και από την πρώτη στιγμή της ανάληψης της Διοίκησης της Περιφέρειας, την συμβολή του τόπου μας, της Θάσου, στην ανάπτυξη του Τουριστικού Τομέα της Περιφέρειας ΑΜΘ».

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα