Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για τον θάνατο του Βασίλη Θεοδωρίδη

Ημ/νία

“Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα ένα σπουδαίο μέλος της κοινωνίας μας, που έφυγε ξαφνικά και πρόωρα, αφήνοντας πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο Βασίλης Θεοδωρίδης πλούτισε με τη δράση του τα πολιτιστικά δρώμενα της Καβάλας, ως στυλοβάτης του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών, ο οποίος, επί των ημερών της προεδρίας του, απέκτησε νέους χώρους, όπου το ερασιτεχνικό Θέατρο και ο ποιοτικός Κινηματογράφος βρήκαν μόνιμα στέκια.

Ήταν αυτός που μετέτρεψε την Καβάλα σε μια παγκόσμια σκακιέρα, φέρνοντας εκατοντάδες συμπολίτες, κυρίως νέους και παιδιά, στο Σκάκι, το ευγενές άθλημα που χαρακτήριζε την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία του.

Κατάφερε, κάθε χρόνο, η πόλη να γίνεται τόπος παγκόσμιας αναφοράς, με τις διοργανώσεις που προσελκύουν τα μεγαλύτερα ονόματα σκακιστών όλου του κόσμου.

Οι δραστηριότητες που δημιούργησε θα συνεχίσουν να βρίσκουν ευήκοα ώτα και αρωγή στον Δήμο.

Στον Δήμο Καβάλας, τέλος, δεν ξεχνάμε τη συνεισφορά του στη διαμόρφωση της νέας γειτονιάς μας, της Νεάπολης, από τη θέση του τοπικού διευθυντή της ΔΕΠΟΣ.

Τα θερμά και εγκάρδια συλλυπητήριά μου στους οικείους του και τους συνοδοιπόρους στην πολιτιστική και την σκακιστική πολυμελή συντροφιά του”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα