Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με εκπροσώπους του κλάδου καταστηματαρχών εστίασης

Ημ/νία

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του με τη συμμετοχή του εκπροσώπου της ΔΕΔΑ, κ. Τσομίδη, και της πλειοψηφίας των εκπροσώπων του κλάδου καταστηματαρχών εστίασης του κέντρου της Αλεξανδρούπολης.

Ζητήθηκε ο προγραμματισμός και το χρονοδιάγραμμα για τις εργασίες επέκτασης του δικτύου διανομής του φυσικού αερίου, το οποίο δεσμεύτηκε να παραδώσει ο κ. Τσομίδης εγγράφως τις επόμενες μέρες.

Απώτερος στόχος της συνάντησης αυτής ήταν η ενημέρωση του κλάδου των καταστηματαρχών για την αιτία καθυστέρησης της έναρξης των εργασιών στο ιστορικό κέντρο, γεγονός που καθυστερεί ταυτόχρονα και το από 25.02.2022 συμβασιοποιημένο έργο «Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Αλεξανδρούπολης» συνολικής δαπάνης 1.092.951,00€ με τον ΦΠΑ, με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο.

Έχει ήδη προγραμματιστεί και επόμενη συνάντηση στο γραφείο του δημάρχου με την παρουσία όλων των παραπάνω, καθώς και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας του έργου για την ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου, κ. Άκη Παρασκευόπουλο, προκειμένου να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και να επιταχυνθούν οι εργασίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα