Τα έργα στην πόλη δημιουργούν προβλήματα στο Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Ημ/νία

Προβλήματα αντιμετωπίζει το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας λόγω των έργων που είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της πόλης. Ο πρόεδρός του κ. Στράτος Μακρογιαννίδης σημείωσε ότι δεν έχουν τακτικότητα στα δρομολόγια λόγω των έργων.

Συγκεκριμένα είπε ότι «η επιβατική κίνηση δεν πάει καλά λόγω κάποιων προβλημάτων που έχουμε με τους δρόμους της Καβάλας. Όλη η πόλη είναι ανοιχτή, σκάφτηκε, περνούν διάφορα καλώδια και έχουμε προβλήματα, η κίνηση δεν πάει καλά όσο ελπίζαμε.

Αλλάζουμε συνεχώς τα δρομολόγια λόγω των έργων, ο κόσμος ταλαιπωρείται, δεν είμαστε τακτικοί στην ώρα επειδή τα αλλάζουμε σε καθημερινή βάση κι έχουμε απώλειες επιβατών. Έχουμε ζαλίσει τον κόσμο. Είπαμε για παράδειγμα να ενώσουμε τις παραλίες από το Περιγιάλι μέχρι τον Μπάτη και μια πάμε από την Κολοκοτρώνη, μια από τη Νυρεμβέργης από το παλιό νοσοκομείο. Μπερδέψαμε τον κόσμο κι εκεί που είχαμε μια ροή στη διαδρομή, στη διάρκεια μεταβάλλεται συνεχώς κι ο κόσμος να βαριέται και να δυσανασχετεί.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι οι εργολάβοι μας δίνουν λύσεις και είναι πρόθυμοι να μας βοηθήσουν να περνάμε όσο μπορούμε. Όμως με τις αλλαγές ο κόσμος δυσανασχετεί και δεν μας προτιμάει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα