Το μεταγωγικό πλοίο USNS Mendonca, 35.000 τόνων έδεσε στην Αλεξανδρούπολη!

Ημ/νία

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη ο ελλιμενισμός του μεταγωγικού πλοίου USNS Mendonca στον λιμένα Αλεξανδρούπολης, “σπάζοντας” ένα ακόμη ρεκόρ, αφού το μήκος του είναι 289,23m και είναι το μεγαλύτερο σε μήκος πλοίο που έχει δέσει ποτέ στο λιμάνι της πόλης.

“Πίσω όμως από τα ρεκόρ και την δημοσιότητα κρύβεται σκληρή και συστηματική δουλειά που τεκμηριώνει καθημερινά και αθόρυβα τις τεράστιες δυνατότητες του λιμένα Αλεξανδρούπολης. Μέρος αυτής της δουλειάς η 3D βυθομέτρηση της λιμενολεκάνης και του διαύλου που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και μας επιτρέπει να προσφέρουμε ασφαλή ελλιμενισμό σε πλοία με χαρακτηριστικά αυτού του μεγέθους” σημειώνει σε ανακοίνωσή του Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου.

To τεράστιου εκτοπίσματος μεταγωγικό πλοίο USNS Mendonca, 35.000 τόνων ένα από τα μεγαλύτερα πλοία της κατηγορίες του στην υπηρεσία του αμερικανικού Ναυτικού.

Το πλοίο έπιασε στο λιμάνι, προκειμένου να φορτώσει υλικό και οχήματα του Αμερικανικού Στρατού που πρέπει να επιστρέψουν στις ΗΠΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα