Βράβευση του φοιτητή, Ανδρέα Ναλμπάντη, για την τεράστια επιτυχία του στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Microsoft

Ημ/νία

Με τη βράβευση του Ανδρέα Ναλμπάντη, και του καθηγητή του, Παναγιώτη Ασλανίδη, ξεκίνησε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.

Ο 20χρονος φοιτητής κατέκτησε πρόσφατα την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του Word, την 5η θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Microsoft και την 3η θέση στην Ευρώπη, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, σημείωσε ότι “ο Ανδρέας ξεχωρίζει για την ποιότητα και τη συνέπεια του, καθώς δεν κατάφερε απλά να διακριθεί σε έναν διεθνή διαγωνισμό Πληροφορικής, αλλά και να παραμείνει σε πολύ επίπεδο χάρη στην επιμονή του, την ακάματη προσπάθεια να αποκτήσει περισσότερες γνώσεις και τη στήριξη που του προσφέρει το οικογενειακό περιβάλλον και η Σχολή Πληροφορικής Expert In” και πρόσθεσε “ο Ανδρέας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση τόσο για τα παιδιά της ηλικίας του, όσο και για όλους όσοι θέλουν να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει στη ζωή τους”.

Ο Ανδρέας Ναλμπάντης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Καβάλας και το Δημοτικό Συμβούλιο για την τιμή που του έκαναν και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια του για να καταγράψει νέες επιτυχίες στο εγγύς μέλλον.

Ο Παναγιώτης Ασλανίδης ανέφερε πως “ο Ανδρέας Ναλμπάντης έχει μεγάλες δυνατότητες και πήρε την 5η θέση σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό που συμμετείχαν ένα εκατομμύριο υποψήφιοι. Η επιτυχία του Ανδρέα είναι η κορυφή του παγόβουνου, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά παιδιά στην Καβάλα που βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Γι’ αυτό και έχουμε από τώρα τη βεβαιότητα ότι οι μαθητές της Καβάλας θα είναι τα μεγάλα φαβορί στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη χρονιά στην Αθήνα”.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν για τον Ανδρέα Ναλμπάντη και τον καθηγητή του, Παναγιώτη Ασλανίδη, και οι αρχηγοί παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, Μάκης Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Παππάς, Χρήστος Ποτόλιας και Νίκος Ξανθόπουλος, ενώ παράλληλα του ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία και να βοηθήσει με τις γνώσεις του την Καβάλα σε όλα τα επίπεδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα