4η γιορτή μήλου “Τα Μηλομπερδέματα”

Ημ/νία

Μια εξαιρετική εκδήλωση, την 4η γιορτή μήλου “Τα Μηλομπερδέματα”, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το απόγευμα της Κυριακής 16 Οκτωβρίου 2022, στο Καπνομάγαζο Αμυγδαλεώνα, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρουσία του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ, Γιάννη Πασχαλίδη, του Προέδρου του Νομικού Προσώπου “Αλληλεγγύη”, Ανέστη Δημητριάδη, δεκάδων μικρών και μεγάλων, και εκπροσώπων αρκετών πολιτιστικών συλλόγων της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων.

Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλεώνα, που είχαν την ευθύνη για την πραγματοποίηση της εν εκδήλωσης, παρουσίασαν ένα θεατρικό δρώμενο, με θέμα τις ιδιαίτερες αναφορές στο μήλο, σε διάφορα κείμενα ιστορικού και θρησκευτικού περιεχομένου, ενώ φρόντισαν και για τη διεξαγωγή των διαγωνισμών παρασκευής γλυκισμάτων και αναγνώρισης φρούτων.

Από την εκδήλωση, μέσω της οποίας αναδεικνύεται και η ποιότητα των προϊόντων όλων των μηλοπαραγωγών του Αμυγδαλεώνα, δεν έλειψαν οι δράσεις για τα παιδιά και η προσφορά εδεσμάτων σε όλους τους παρευρισκόμενους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα

Στο πρόγραμμα νέων έργων αναβάθμισης λιμανιών η Θάσος – Οι ανακοινώσεις Κικίλια

Η Θάσος περιλαμβάνεται στον σχεδιασμό για την ένταξη...

Δημιουργία πράσινης νησίδας στη συμβολή των οδών 7ης Μεραρχίας & Ελ. Βενιζέλου

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών διαπλάτυνσης και διαμόρφωσης...

Pizza Fan: Αποδεσμεύονται τραπεζικοί λογαριασμοί – Ανοίγει ο δρόμος για επαναλειτουργία των καταστημάτων

Ανοίγει ο δρόμος για την επαναλειτουργία καταστημάτων της...