Αλέξης Πολίτης: Δε λέμε «αντίο», αλλά «εις το επανιδείν»…

Ημ/νία

Με αφορμή τις εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εκλογές Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας σήμερα.

Είχα την τιμή κ τη χαρά να εκπροσωπώ τους συναδέλφους μου τα τελευταία 4 χρόνια από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της ΠΕ Καβάλας.

Φέτος δεν ήμουν υποψήφιος, μιας και οι πολλαπλές υποχρεώσεις μου, δεν θα το επέτρεπαν και μάλιστα κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δίκαιο για τους συναδέλφους μου.

Είμαι περήφανος για τη θητεία μου στο Σύλλογο όπως και για τους υπόλοιπους καλούς συναδέλφους του απερχόμενου ΔΣ. Εκτιμώ ότι αντιμετωπίσαμε με όλες μας τις δυνάμεις, με σοβαρότητα, χαμηλούς τόνους και αξιοπρέπεια και πάντα με γνώμονα το κοινό καλό τα πλήστα προβλήματα που συναντήσαμε στο διάβα μας όλα τα χρόνια, με κορυφαίο την πανδημία, που τόσο άλλαξε τις ζωές μας. Καταφέραμε πολλά, διεκδικήσαμε άλλα τόσα, πολλές οι νίκες και οι όποιες πίκρες δεν μας κατέβαλλαν ποτέ.

Ευχαριστώ άπαντες για την άριστη συνεργασία, την (πρόεδρο) Αναστασία Αντωνίου, την (αντιπρόεδρο) Δέσποινα Ιατρού, τον (ταμία) Αργύρη Αργυρίου, τον Περικλή Αμπεριάδη, την Άννα Τζαναβάρη, τη Χαριτίνη Μελισσοπούλου, τον Στάθη Τσαρίδη, τον Νίκο Τουραμανίδη, τη Λίλυ Ποτόλια και τον Κώστα Δημητριάδη. Special thanks στη μία και μοναδική Σούλα Δαμιανίδου (την αφανή ηρωίδα του Συλλόγου μας).

Κι αν κάποτε στεναχώρησα κάποιον, να είναι βέβαιος ότι δεν το ήθελα. Πολλές φορές ακόμα και οι διαφωνίες αποδεικνύονται άκρως παραγωγικές.

Καλή επιτυχία

στα μέλη του νέου ΔΣ που θα προκύψουν από τις σημερινές αρχαιρεσίες. Θα είμαι δίπλα τους όποτε και αν μου ζητηθεί.

Δε λέμε «αντίο», αλλά «εις το επανιδείν»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα